Ikutle Kalo Agak-agak Ngkome Ghajin Membacenye

Cakap Le Ape Ngkome Nak Cakap Asey Jangan Mencarut Udah Le


ShoutMix chat widget
Related Posts with Thumbnails

Friday, August 8, 2008

Hapdet Aksesori Skek

Posted by The Pamiesz® | Friday, August 8, 2008 | Category: |

Salam sumee..
baru dalam entri lepas ana mengingatkan tentang kesihatan.. tup2 arini demam lak.. semalam berjemur banyak sangat kot.. takpun nak menebus dosa tengok awek2 arab banyak sangat.. huhu.. doa2kanlah ana cepat sembuh ye.. [dalam demam2 pun sempat lagi hapdet.. muntah bape kali dah ni kuo masuk jamban.. hadeh~]

disempena hari yang istimewa ini.. hari Jumaat sayyidul ayyam bertarikh 080808 ana dengan ini mengumumkan penambahan aksesori dalam blog ana yang simple ini.. kalau korang sume perasan la kan.. tarikh macam yang hari ni setaun skali mesti ada stat daripada taun 2001 dulu sampaila taun 2012 akan datang.. 010101 020202 030303 040404 050505 060606 070707 dan arini 080808.. akan datang ada 090909 101010 111111 [yg ni no paling lawo..ade sorang member aku dah rancang nak kawen pada tarikh ni.. heheh mari kita tunggu dan lihat perancangan dia ke ataupun perncangan Allah yang lagi hebat.. Wallahu khairul makirin.. aku doa korang sume kawin cepat je.. lagi cepat lagi bagus.. hehehe.. ] dan last skali ade 121212.. sape yang lahir pada tarikh2 ni mesti bangge konon2 nombo lawo ade ong.. sok2 dah beso buh kat no plet kete.. sanggup bayo bejuta2.. daripada korang buang duit bejuta tu kat no plet kete baik korang bersedekah.. ade jugak pahalanya untuk saham akhirat.. [paling elok dan molek skali kalau korang sedekahkan duit2 tu kat aku.. haha..]

What's new in The Life of Muhammad Fahmi in 080808?

1. FEEDBURNER ANIMATION HEADLINE BANNER
banner yang memaparkan tajuk2 posting yang terdapat dalam blog ini..

2. FEEDBURNER RSS SUBSCRIBER (Langgan blog terus ke email)
ana pun tak tau RSS ni kejadah ape.. cume yang ana tau skang ni ana dah buh widget kat tepi tu bagi sesape yang tingin nak baca blog ana ni kut emel beliau.. silalah melanggan jangan malu jangan segan.. macam pantun 2 kerat lak.. hehehe..

3. GOOGLE QUICK SEARCH
bagi mereka yang mahu mencari sesuatu dengan menggunakan keyword.. bolehlah berbuat demikian dengan memasukkan keyword yang anda mahu cari itu kedalam ruang yang disediakan.. jika mahu mencari dalam seluruh website yang ada didunia ini.. sila pilih button 'Web' manakala bagi yang mahu mencari tentang sesuatu dalam blog ini pilihlah 'Blog Ni'.. masukkan keyword yang anda mahu dan terus tekan 'Cari Google' .. anda akan mendapat search result selepas itu bergantung kepada kelajuan tenet anda.. jika tenet takde line.. tunggu la sampai bila2 pun gerenti takkan kuar.. ngeh3..

4. SHOUTMIX SHOUTBOX WITH KAWAII SMILEY
ana dahpun bertukar daripada CBox kepada shoutmix dek kerana ramai yang mengomen ada tempat2 yang block cbox takleh guna dan lagging ntahapekehe ntah.. temasukla daripada pc ana sniri mmg wat hal ngan cbox.. aaah.. tuko jela senang.. pree je pun bukan kene bayo.. hehe.. dan shoutbox baru ni ana tambah lagi ngan smiley yang comey2 dan kawaiii wat tatapan dan kegunaan pelawat sume.. jom sembang2.. heheh..

5. ADS SUPPORT
sekadar column untuk iklan

6. JOIN MY YAHOO GROUPS
joinla kalau rajin.. jadik sahabat ana.. hehehe..

7. PENGUNJUNG ONLINE
widget untuk show bape banyak pengunjung yang tengah online diketika ini..

tak tahan dah nih.. tak sedap sungguh perut nih.. oklaa.. nak gi muntah lagi.. sapeee22 tolon tepuk blakang aku ni wehh~

*senyum walaupun sakit.. (^_^)

Currently have 4 Kata Komenan:

  1. askm,

    saya suka kandungan weblog ni... kalau boleh nak juga baca tulisan anda ttg cara berpakaian muslim...sbb sy suka tengok org muda pakai serban macm yg anda tunjukkan. sekarang masalah sosial teruk sangat especially dikalangan muda mudi muslim sendiri. Cara berpakaian pun melampau sangat terutama kaum prempuan..sy pun pempuan dan sy malu. Dari apa yg sy rs pakaian juga blh mempengaruhi cara sosial seseorang. Harap2 makin banyak suatu hari nanti ada banyak blog seperti blog anda yang bolh menonjolkan identity muslim yang sepatutnya secara sederhana tetapi berkesan...InsyaAllah

    regards,
    yanti
    http://www.loadpoint.blogspot.com/
    http://www.rosyanti.blogspot.com/

  2. tak masukkan tarikh 20.08.2008? Tarikh yang cantik, sehingga bos meletakkannya sebagai DEADline tugasan..huhu (T_T)

    Semoga cepat sembuh. Ni musim demam kot?

  3. to syauqi: syukran ala duaik..

    to yanti: betul..saya sangat sokong apa yg dikatakan oleh anda..insyaAllah akan ditulis tentang itu akan datang.. harap sabar menanti.. terima kasih kerana menyokong blog ini.. :)

    to xara: aah btui gak.. tak pasan tarikh tu.. takpe nanti saya buat 1 posting khas pada tarikh tersebut.. hehehe.. [actualy musim panas memang mudah demam.. tapi mungkin demam saya ni kafarah dosa je.. heh.. :)]


Leave a Reply

There was an error in this gadget