Ikutle Kalo Agak-agak Ngkome Ghajin Membacenye

Cakap Le Ape Ngkome Nak Cakap Asey Jangan Mencarut Udah Le


ShoutMix chat widget
Related Posts with Thumbnails

Tuesday, October 27, 2009

Sidang Media Tergempar Diadakan Untuk Menyatakan Keaslian Janggut Perang

Posted by The Pamiesz® | Tuesday, October 27, 2009 | Category: |

Pn. Padmavathy: hey, apa pasal u kalerkan rambut u ni?

Budak kuang hajaq:
ape pulak cekgu. mane ade kaler. ni asli la ni.


Pn. Padmavathy:
mana boleh asli. besok saya tanak tengok lagi ada ini rambut. sebelum saya antar u pada cekgu hafiz (cekgu disiplin) baik u buang sniri.


Budak kuang hajaq:
apehal plak cekgu. nape saya kene potong plak. ustat fahmi tu relek je perang banyak pulak tu. pegi la suh dia potong.


cis keju.. kuang hajaq punye budak. gara2 rambut perang, janggut aku yang takde kene mengena pulak dipersalahkan. ni tak pueh hati nih. tak pasal2 aku kene wat explanation pulak dalam sidang media untuk menyatakan keaslian janggut aku yang tak dibubuh mahupun dicelup sebarang kaler mahupun ayor longkang nih. huh.

tadi masa jaga pekse kat kelas 1F first time aku mengamuk. macam orang gile aku menjerit. nasib baik la aku ditakdirkan untuk mengajo subjek pendidikan Islam. rupe2nye aku memang tak bole sabor ngan budak cina dan india yang degil dan buat muke kuang hajaq macam nak mintak penerajang manje aku. huh lagi.

aku ni jarang marah. sebelum marah tadi pon aku dah pikir 18x dah nak marah ke tak. last2nye aku wat keputusan untuk marah jugak demi mengajar mereka erti hormatkan seorang guru. aku memplaning untuk membuat satu babak yang paling ganas lah kononnye yang pernah aku wat. riso gak tekantoi aku tegelak ke. suara terpecah ke. lagi aku kene gelak ngan bebudak jer kang. hahaha. tapi akhirnya babak itu berjaya. bebudak sume senyap dan akur serta tak menyangke bahawasanya aku akan sanggup menengking sebegitu skali. heheh. tapi memang bukan nature aku lah tengking2 ni. sebabnye lepas aku tengking tu aku sniri rasa nak nangis. terharu gile sebab aku berjaya menengking budak. hahahaha. macam bongok jer.

ketas jawapan exam dah betimbun dalam bonet kete. sape nak tolong rait sila angkat tangan. tak cukup tangan angkat la kaki ke lutut ke telinge ke hape2 yang bole angkat sekati dua kilo korang lah.

nak balik cepat jer keje budak2 nih. huh. tapi aku dulu masa skola pon gitu gak. bahkan teruk lagi daripada tu. hehehe.


p/s= jangan marah2. tak elok untuk kesihatan mental. hehehe.

Currently have 16 Kata Komenan:

  1. eh...janggut anda mmg perang ke??? asli?? tanpa pewarna tiruan???

  2. nak tlg rait kertas tp ostat pamie tlg study utk sy ble??
    kita buat deal win2 situation

  3. haah la. memang dah kuar2 kaler tuh. cukur 8ribu kali pon kuar kaler tu gak. mane pulak ade buh pewarna. pengawet lagi la tak logik kalo bubuh. hahaha.

  4. win win situation ni memang saya suke. tapi kalau rait ketas sehari suntuk bole siap. kalo stadi paling kurang 4 taun nak ngabeskan degree whatever. idakla win win namenye tuh. awak siap sehari saya kene siapkan 4 taun. tabley tableyyyy~ hohoho

  5. habis tu..rmbut atas kepaa wrne ape plak??

  6. rambut itam. standard la kaler lain2. janggut perang rambut itam bulu ketiak ungu bulu kaki kelabu asap. hahaha.

    p/s= manusia sebaik2 makhluk ciptaanNya. syukurlah dengan apa yang Dia bagi pinjam. tak payah ubah2 pon dah cukup chantek. chanteknya ciptaan Allah~ [kan gengster kg kubo kan? kan? kan?] hehehe

  7. ahakz...mcm knl je ayat cis=keju..aku pn penah gak pecah suara.tergelak diorg..siap sindir lg cikgu masuklah akdmi fantasia..latih vokal...

  8. x-gangster kampung kubo says:

    salam anak ostat amin.ops,dh tuko ye. 'da pamiesz'.. (ptuih. bajet cam omputih/omungu/omceklat/omgedek2 la name camtuh)..

    1st of ol la kan, kenape letak gambar jamban berkembar tuh? dah elok gambar jubah morocco,dia pi tukaq gambaq xsenonot tuh.

    2nd la kan, haah, btoi2.. chantek sunggoh makhluk chiptaan Allah.. seme indah2 belake. kalo tak caye,ce cipta satu la, tak banyak, satu je prokaryote yang function macam amoeba. satu je. tu pon unicell je. musti tableh kan? tu la,orang dah cakap chantek tu, chantek la. ketegaq btoi. huh.

    3rd la kan, lapaq la. belanja kuah derian pulut? eh, no noo.. saye nak belajaq masak seniri. bwahahaaa (maksud tersirat seyh. ayat insap tuh senaqnya.huhu)

    4th la kan, kenape nak kena nombor2 ni?

    5th la kan, apsal nak ade 'la kan' kat belakang nombor2 ini?

    6th la kan, kenape tak abih2 lagi ni?

    7th la kan, letih la. wat komen camni, leh tingkatkan amalan x? rase2nye,malaikat tanye x dalam kubo "hape ko dah komen kat blog si pamie-yang-ske-prott-kat-blog-orang-laen tu?" xde kan? so, saye tekan la publish komen tuh..

  9. x-gangster kampung kubo says:

    salam anak ostat amin.ops,dh tuko ye. 'da pamiesz'.. (ptuih. bajet cam omputih/omungu/omceklat/omgedek2 la name camtuh)..

    1st of ol la kan, kenape letak gambar jamban berkembar tuh? dah elok gambar jubah morocco,dia pi tukaq gambaq xsenonot tuh.

    2nd la kan, haah, btoi2.. chantek sunggoh makhluk chiptaan Allah.. seme indah2 belake. kalo tak caye,ce cipta satu la, tak banyak, satu je prokaryote yang function macam amoeba. satu je. tu pon unicell je. musti tableh kan? tu la,orang dah cakap chantek tu, chantek la. ketegaq btoi. huh.

    3rd la kan, lapaq la. belanja kuah derian pulut? eh, no noo.. saye nak belajaq masak seniri. bwahahaaa (maksud tersirat seyh. ayat insap tuh senaqnya.huhu)

    4th la kan, kenape nak kena nombor2 ni?

    5th la kan, apsal nak ade 'la kan' kat belakang nombor2 ini?

    6th la kan, kenape tak abih2 lagi ni?

    7th la kan, letih la. wat komen camni, leh tingkatkan amalan x? rase2nye,malaikat tanye x dalam kubo "hape ko dah komen kat blog si pamie-yang-ske-prott-kat-blog-orang-laen tu?" xde kan? so, saye tekan la publish komen tuh..

  10. x-gangster kampung kubo says:

    salam anak ostat amin.ops,dh tuko ye. 'da pamiesz'.. (ptuih. bajet cam omputih/omungu/omceklat/omgedek2 la name camtuh)..

    1st of ol la kan, kenape letak gambar jamban berkembar tuh? dah elok gambar jubah morocco,dia pi tukaq gambaq xsenonot tuh.

    2nd la kan, haah, btoi2.. chantek sunggoh makhluk chiptaan Allah.. seme indah2 belake. kalo tak caye,ce cipta satu la, tak banyak, satu je prokaryote yang function macam amoeba. satu je. tu pon unicell je. musti tableh kan? tu la,orang dah cakap chantek tu, chantek la. ketegaq btoi. huh.

    3rd la kan, lapaq la. belanja kuah derian pulut? eh, no noo.. saye nak belajaq masak seniri. bwahahaaa (maksud tersirat seyh. ayat insap tuh senaqnya.huhu)

    4th la kan, kenape nak kena nombor2 ni?

    5th la kan, apsal nak ade 'la kan' kat belakang nombor2 ini?

    6th la kan, kenape tak abih2 lagi ni?

    7th la kan, letih la. wat komen camni, leh tingkatkan amalan x? rase2nye,malaikat tanye x dalam kubo "hape ko dah komen kat blog si pamie-yang-ske-prott-kat-blog-orang-laen tu?" xde kan? so, saye tekan la publish komen tuh..

  11. punggah betoi makhluk ni sampai 3x publish.. agak2 ah wehhh.. takkan nak kene proot lagi 198kali kot.. haha

  12. x-gangster kampung kubo says:

    punggah tu hape?

  13. ntah.saya pon tak tau.hahahhaa.kalo kat umah ni kate punggah tu=sepah2kan barang.

    contoh ayat:
    jangan la punggah2 natang tuh.

    bermakna:
    janganla sepahkan tu woih.

    sekian kuliah BM untuk hari ni.besok kita belajar wat karangan autobiografi ngan automekanikal.

  14. salam..
    biau betul warna janggut tu memang asli warna perang??!! betul eh? cam tak caya aje.. hehehe.. bukan letak inai ke kat janggut tu? huhuhu..

    err.. ostat.. sy nak nak tolong tanda kertas tu.. tapi tak nak rait.. nak pangkah aje.. bley?. hehehe.. (^__^)

  15. ceh..takkan tak pecaya lagi kot.penat la camni orang asik tak pecaya jer.besok saya spray kaler flat black la senang.huh.

    nak tolong rait ke?bole. tapi kene bersedia la menghadapi perkara2 yang tak disangke2. contohnya, mendapat ketas kosong yang hanya tertulis name. tu pon nama tu tak tau nak eja camne. hahaha.


Leave a Reply

There was an error in this gadget