Ikutle Kalo Agak-agak Ngkome Ghajin Membacenye

Cakap Le Ape Ngkome Nak Cakap Asey Jangan Mencarut Udah Le


ShoutMix chat widget
Related Posts with Thumbnails

Wednesday, October 7, 2009

Berak Berjemaah?

Posted by The Pamiesz® | Wednesday, October 7, 2009 | Category: |


terberak2 aku tergelak tengok keadaan bilik ayor sebuah restoran kat terengganu nih.. restoran bleh tahan agak high class jugaklah.. dengan aircond dan meja2 serta pelayan2 vip.. tapi bila masuk jamban die.. teruja excited dan terharu aku tergelak sambil nanes2 mengakibatkan aku rasa nak terberak dan2 tu jugak.. hahaha..

"os.. cuba tengok ni.." aku memanggil os sambil menolak daun pintu jamban tersebut

"errrkk.. apa ituuu.. hahahah" os pun turut teruja

"jom berak same2 nak? hahaha" pelawa aku sambil terus mengekek

"hahaha.. tak ndak aku.. ko pegi jelah tadi nak sangat berak.. ko jangan pindah2 pulak masa tengah berak kang.. hahahahaha.." pekerja2 kedai dah mula mengintai2 apekehe budak2 ni duk mengekek kat dalam jamban.. belum lagi sampai dekat jamban dorang dah tau dah ape yang kitorang gelakkan sambil dorang pon join sekaki gelak..

"takde la.. mana bole pindah2 sesukahati.. mesti ada giliran.. aku bahagikan kasih sayang sama rata la.. seketul buh sini.. seketul buh situ.. hahahahaha"

"jom kita kempen kat kawan2 yang lain datang melawat kawasan jamban ni.. bole jadik kawasan pelancongan nih.. hahahaha"

p/s = ini adalah satu2nya posting yang ketikamana aku sedang menaipnya aku sangat tidak tahan tergelak sampai menonggeng2.. hahaha..

sekian warta berita penting. adapun berita2 yang lain sume tak penting. kot. ape2lah labuuuu. hahaha..


Currently have 16 Kata Komenan:

  1. keadaan ini..memang..*keji*

  2. restoran mner nie..ana org ganu pon x pernah jumpa nie...klau thu nk p lawat jgk nie..huhu ^_^

  3. skrang ni dia buat dua, pas ni dia buat satu, pastu mangkuknya luas, tak ke teruk tu, pelik2 punya kerje...

  4. takkan nak kabo restoran mane.. abehla jatuh reputasi restorang tuh.. kang tak pasal2 jer lepas seminggu posting ni kuar dia tambah 4 lagi mangkuk kat situ.. hahaha..

    kalo mangkuk luas susah jugak kang orang salah anggap boleh berak baring plak kang.. kahkahkah

    tapi kan apepun siyesly makanan die memang 1st class.. sedap giler..

  5. haha
    stylo la!

    camne buat blog camni?

  6. hahahahahhahahahahhahahahahhahahahahaha..xtau nk ckp pe..aku xpenah gelak semacam ni bace mane2 entri..wahahahaahhaa

  7. lorrh....ape punyer tandas neh...mengong tol...

  8. ish ish ish..
    seram plus plus sunggoh jamban ni.
    ape ke yg boleh ditutupnye dgn divider yg rendah paras lutut cenggitu tu,
    nak kata batu bata tak cukup bajet, agaknye la kot..


    mesra pelanggan sunggoh
    wakakak..

  9. divider tu sebab takut hampas orang seblah masuk kawasan yang satu lagi la tuh.. untuk jaga sempadan daerah la kirenye.. hahaha..

  10. tak senonoh tol...
    sape la yg mereka jamban spt itu...?
    mmg tak boleh blah...
    (menaip sambil menahan sakit di perut,banyak sangat gelak)
    adoi...

  11. arkitek mnela yg dsgn toilet cmni..cmnelak leh dpt approve local authority..xblajak services ke arkitek ni..huhuhu

  12. hahahahhaa. 2 in 1. wakakakaka.

  13. Pemilik restoran.huhu.. says:

    Oooo.Anda silap paham nih. Rasenya bukan dia suh kita membuang air berjemaah...masuknya sorang je dlm toilet tu,cuma mudahla kalau kanak2 nak buang air...dia beri option untuk pengguna tandas. Kalau org dewasa guna yg tinggi sket, kalau kanak2 guna yg rendah sket. Wallahu'alam.

  14. hahaha.baru datang pemilik restoren menjelaskan keadaan sebenar.time kacih time kacih.kami mintak mahap.kami memang silap.sengaja silap sebenornye.saje wat point nak gelak jer.hahaha.

    *eksyeli tak pasan pon yang mangkuk tu ade satu rendah satu tinggi.hehehe.

  15. er..nape sy still ta paham?klo sowang jek masok, no pointla wat dua mangkuk skali..

    ok, maybe bapak budak nak buang, anak budak pon nak buang..kunun serentakla..tp, x ke mcm lucah jek klo bapak budak membuang dpn anak beliau?dan, sy pasti budak2 pon ade perasaan malu..de xkan membuang dpn ayah de punye..

    ke cane??

    ntahla..stil ta paham..

    -abaikan sja-

  16. ni utk pompuan...x boring sgt bila buang ada kwn leh sembang...pompuan klu dh sembang, xperasannya taik kwn dia...hahaha...

    *bodoh punya org buat tandas ni*


Leave a Reply

There was an error in this gadget