Ikutle Kalo Agak-agak Ngkome Ghajin Membacenye

Cakap Le Ape Ngkome Nak Cakap Asey Jangan Mencarut Udah Le


ShoutMix chat widget
Related Posts with Thumbnails

Monday, October 26, 2009

Iman Adalah Mutiara. Bukanlah. Iman Adalah Anak Menakan Aku

Posted by The Pamiesz® | Monday, October 26, 2009 | Category: , |

salam aleik

layan gambo dulu lah baru citer ek.. ek? ek?


GALERI IMAN DAN ALIAH
____________________

tetiap kali suh senyum mesti budak kecit ni pejam die punye mate. agaknye senyum style baru la nih. ingat gelak jeke ade style baru. gelak style utara best gak [kuaqkuaqkuaqkuaq] makanya pabila gelak pon ada evolusinya, senyum pon mestila melalui teori evolutionX mitsubishi lancer jugak kan.

woih garu2 tu janganla depan orang. malu siot.

setelah 86 kali aku suh dia senyum jangan pejam mata. inilah hasilnya. membanggakan rite?

pose kakak penyayang

bile iman dah beso nanti, iman nak jadi macam acu. ade blog sniri pastu nanti iman nak balas dendam nak bubuh gambo acu banyak2 kat dalam blog iman. ade gambo acu tengah korek idong, ade gambo acu tengah garu ponggong, ade gambo acu tengah tido meleleh ayor lior basi, lagi gambo acu yang macam mane lagi yang bleh naikkan unique visitor blog iman nanti ek? skangni ngan sape iman nak mintak tolong ajorkan wat blog ekk..? [huh, kecit2 dah pandai fantasi camnih. takleh dibiarkan nih]

lagi pose kakak penyayang [tepok2 pampers die sampai tetido]

iman berkata dalam nada yang agak angkuh sikit2 jelah: "amacam, ensem tak aku? well. tengok la sape paksu aku. aku menurun hensem die la tuh. anak sedara pamie beb. pamie. ostat janggut bleach tu sape tak kenal kan. sangat masyhur dengan kehenseman dan keseriusan beliau yang tak pernah merepek seumur idop."

dengan kuasa bulan, akan melindungimu. whatever it takes, i will protect you. even if it costs my life - kata guren-san kepada yuukimaru.

nama saya iman. tu nama pendek. nama panjang saya cuba tanya kat umi saya. kalau umi saya tak tau nanti cuba tanya balik kat saya. tapi kalau saya jawap tak tau jugak apekate awak tanye kat umi saya. tapi kalau lepastu umi jawap "ntah" awak jumpe la saya balik awak tanye la kat saya ape name panjang saya. rasanya saya akan jawap "tanye la umi" dan lepas tu awak pon akan angkut sume barang dan pindah kat kutub selatan. hahaha.

kenapa budak laki suke main otomen dan racing2 kete dan bukannya anak patung barbie ataupun teddy bear ataupon barang masak2 or something like that la. sape tau sile jawap dalam masa 2.34 saat dari posting ini dipublishkan. kalo lambat, adiah berupa sebuah kete BMW akan hangus dibakar begitu sahaja umpama roti gardenia yang walaupon sedap dimakan begitu sahaja ianya juga sedap dibakar begitu sahaja.

nak gambo lagi? udah2 la tuh. dah tak tau nak letak caption ape nih.

cube teka tangan sape yang bagi otomen tuh?

jangan kaco mainan iman kalau tanak kene simbah asid! [puh kanak2 zaman skarang ganas2 gak. haha. nasib baik semua ni rekaan semata2. kalo bebetul keluar daripada mulut dia ugutan nih, mau jugak aku makan nasik goreng ngan kicap jalen pastuh. ade kaitan tak? ade tak? woii jawap la ade tak?]

ok dah layan gambo skang citernye pulak la kan. jengjengjeng tapi... tunggu la kot. perut lapo pulak. bile lapor takleh wat keje. sebab perut kosong. bagi aku makan dulu yer. tapi bile dah kenyang kang lagi la takleh wat keje. dah ngantuk mesti nak tido. makanya secara kesimpulannya untuk slot cerita ni dengan bangge dan amat riaknya aku tangguhkan kepada episod yang akan datang yang ntah aku pon tak tau bile.

[sebenornye takde cite pon. langsung takde. hahahaha]

haih~ bile la aku nak berenti merepek. ingatkan dah jadi cekgu ada harapan la nak siyes. macam lagi kronik jer aku nengok. dengan anak2 murid aku hasut merepek sama. hadohhh.

ade idea tak? best tak kalau aku serius? mesti best kan. mesti macho jer rase. hohoho.

nak serius lah pasni. serius.

hahahhaa. sebut pekataan serius pon aku dah tergelak. haha.

dahlah. tata.

besok anak2 murid aku pekse akhir tahun paper pendidikan Islam. yang aku ajor la neh. pandai cekgu penyelia petang susun jadual aku jaga pekse kelas ujung2. kompem budak2 ni gosok2 belakang aku sampai calor balor besok sebab nak aku bagi jawapan. soalan dahla bole tahan susah aku buat.

contoh soalan:

sape nama awak? (18markah)

ape hobi awak masa awak tak lapang? (1.5markah)

berikan 10 faktor awak duduk kat malaysia. (0.00021245markah)

apakah hikmah makan nasik goreng cendawan dengan mayonis masam. (76markah)

kesian jugak dorang besok nak jawap soklan2 susah nih. ala kulli hal korang sume doakanlah anak2 bangse kita nih berjaya. sangat susah oke nak tanamkan minat dorang ni terhadap ugama. huh. very2 mencabar. anda mahu cuba? sila replace my place.

sekian.

senyum sokmoo (^_^)


Currently have 3 Kata Komenan:

  1. huhu..
    ngape la ostat ni terrer amat bab2 merepek?? kecik2 dulu slalu mkn ape ek?? hehe :)

  2. ntahle. saya pon tak tau kenapa saya jadi macam ni. saya rasa saya makan macam orang len jugak. tak penah pulak mak cite kecik2 saya kokak tiang letrik ke papan tanda highway ke ape ke kan.

    mebi inilah yang dinamakan oleh para hukamak dengan:

    born to be a repeker. hahaha

  3. Salam.
    Dulu mama sy slalu ckp sy nak kene minum air itik agar saye baik sihat dan kuat.
    Mungkin ustaz ada minum sumting yg membuatkan ustaz jd cenggini.
    Cadangan?
    Cadangan ditutup?


Leave a Reply

There was an error in this gadget