Ikutle Kalo Agak-agak Ngkome Ghajin Membacenye

Cakap Le Ape Ngkome Nak Cakap Asey Jangan Mencarut Udah Le


ShoutMix chat widget
Related Posts with Thumbnails

Thursday, October 29, 2009

Jangan Masak Ayam Guna Minyak Rambut

Posted by The Pamiesz® | Thursday, October 29, 2009 | Category: |

salam aleik

hahaha. [mule2 dah gelak. tak cakap pape lagi pon dah gelak. ntahapehapehapontah] tahpape tajuk aku bubuh tu. langsung takde kene mengena dengan kehidupan normal seorang manusia yang paranormal mahupun yang paraparasakura.

bukanpe. rasa lawak lak merait ketas budak2 neh. tak sudah2 aku gelak sensorang kat bilik guru. masa jaga pekse pon aku merait ketas ni jenuh aku menahan gelak. kalo tegelak kang tak jadi la aku punye lakonan untuk jadik garang. hahaha.

berikan nama 2 orang ibu susuan Nabi Muhammad SAW?

a) Siti Khadijah
b) Siti Saerah

hahaha. aku rasa untuk jawapan kedua ni budak ni dah abeh pikir masak2 dah nih. dia tulis jawapan ni pun pakai pen kaler lain. ini membawak 2 kemungkinan:

1. dia menyangka jawapan pertama dia tu dah betoi maka dia pon jenuh perah otak mikir ape namanye yang sorang lagi nih. lalu pabila cekgu berkata masa tinggal semenet untuk kutip ketas tanpa pikir panjang dia pon tulis la ape2 siti yang terkeluar dalam kelapa hotok die.

2. dia tanya kawan dia kat seblah dan kawan dia yang juga merupakan peminat fanatik siti saerah telah mendajey beliau dengan mengatakan itulah jawapan sebenarnya yang paling tepat. dah tentu budak ni lurus bendul dan jujur orangnye lalu menulis dengan kelam kabutnye.

3. [tadi kata 2 je kemungkinan. apsal tetibe tambah plak neh?] mane de tambah. tak bole ke aku saje2 tulih nombor tige kat situ? blog aku kan ni. sukati aku la. ngahahaha.

surat2 cinta pon dah banyak aku dapat ni. sonok gilerrr~

"ustaz..saya tau ustaz baik hati dan hensem..bagi la markah lebeh yer.."

beso2 aku tulih pakai pen merah kat situ..

"HAHAHAHA. SAYA MEMANG BAIK DAN HENSEM PON! TAKKAN AWAK BARU TAU KOT?"


kantin sekola aku. beso gedabak kawasan skola nih. sampai memerlukan 2 kantin dalam 1 skolah.

babaii.. aku nak besiap nak gi skola. hari2 bawak kete sorang2 sampai terlelap2 masa tengah memandu. boring betul 40 minit driving takde sape duk seblah nak jadi teman merapu meraban. huhu..

tututatatotooo~
senyum sokmoo~ =)

Currently have 10 Kata Komenan:

  1. hahahahhahahahhahaha.......

  2. x-gangster kampung kubo says:

    kantin 2 sebab ade makhluk bername ustaz pamie suke makan banyak.

    hahaa, dak tu xreti ngipas..sian die.bior saye ajor kipasan yang sebenar.tapi,ekon2 memang tak reti r.sebab,kipasan saye hanya bejaya meng up kan markah dalm 0.00000128%je.kalo ekon,mau nak 756432%naek.

    n maybe la kan, die tulih tuh untuk ustaz laen yang lebeh ensem bahkan labih ungu janggutnye daripade awak.mmmm..

  3. salam.. pak ostat..
    wahahaha.. lawak2..
    rasa2nya dia nak letak nama siti sarah, watak dalam citer nur kasih tu.. nak bagi lain sket.. dia tambah lah huruf e... hahaha.. (^__^)

  4. Lor...patut la kat u ada student tulis surat cinta yg seumpama itu kat lecturer. Pembawakkan dari zaman sekolah rupanya...

  5. kira bijak la jugak
    sebab dia tak jawab



    siti nurhaliza bwahaha

  6. nasib jugak dia tak tulis sitikus..hahaha

  7. Salam ustaz pamie,
    ha kalau camtu,cepat2 lah cari peneman,supaya tak buring sesorang gi keje..:)

  8. jantung_pisang says:

    salam..
    sgt menghiburkan entri kali neh..
    tegelak sesorg kat opis ni..
    hehe..
    best of luck, ustaz pamie..

  9. ya Allahh..
    lawak la budak2 ni..
    tapi bila2 ingt dlu..
    rase cam penah jgk jwb jwpn ngarut2 camtu
    msti cg pom gelak jugak tgk jwpn ngarut2 gtu..hahha

  10. Aha.
    Anak murid saye pun penah memerah otak jugak.
    Soklan :
    Namakan satu jenis haiwan yang tinggal di laut masin?
    Jawapan :
    Ikan masin.

    Em.
    Ada benarnya.
    :)


Leave a Reply

There was an error in this gadget