Ikutle Kalo Agak-agak Ngkome Ghajin Membacenye

Cakap Le Ape Ngkome Nak Cakap Asey Jangan Mencarut Udah Le


ShoutMix chat widget
Related Posts with Thumbnails

Monday, October 27, 2008

Tempahan Kad Zikrayat Konvo

Posted by The Pamiesz® | Monday, October 27, 2008 | Category: |

Salam semua..

posting ini juga terdapat dalam blog kalghari.. penyiaran semula dalam blog ini hanyalah untuk tujuan membantu promosi bisnes.. heheh.. harap maklum..

bagi mereka yang berada di Mesir khususnya para graduan Al Azhar yang hadir pada majlis konvokesyen PMRAM kali ke 16, ini adalah khusus untuk anda dimana kami ada menjual kad zikrayat konvokesyen sebagai tanda ingatan detik bersejarah anda. Ianya berukuran gambar 4R, bewarna penuh dan sesuai untuk dihadiahkan atau di jadikan kenangan setelah bergelar graduan yang berharga L.E 2 setiap satu.


Photobucket
Bahasa Arab , (Harga L.E2 sahaja)

Photobucket
Qiraat, (Harga L.E2 sahaja)

Photobucket
Syariah , (Harga L.E2 sahaja)

Photobucket
Usuluddin , (Harga L.E2 sahaja)

Photobucket
Contoh kad zikarayat yang di print ( Bersaiz 4R )

Cara untuk mendapatkan kad zikrayat konvokesyen : L.E 2 sahaja
1) Hubungi agen kami sepeti yang tertera
2) Buat order (diminta untuk bayar dahulu)

atau boleh dapatkan terus kad tersebut di Zagazig
3) Nyatakan bilangan kad yang diingini (minimum satu keping)

4) Sila nyatakan bidang kuliyah anda.
5) Harga L.E 2 sahaja (setiap satu keping)


Perkhidmatan Lain Sempena Konvokesyen :

Edit Gambar Konvo : L.E 5 sahaja - tidak termasuk kos print )
- Letak nama graduan dan logo Al Azhar
- Edit effect warna
- Sesuai untuk diprint bersaiz besar @ kecil
( Hubungi agen kami, nyatakan apa yang dikehendaki dan send gambar saiz asal ke alamat email kami )

Agen kami:

1) Kaherah - Pamie : 016 - 5169880
2) Mansurah - Aminuddin : 016 - 9971464
3) Zagazig - Nik : 011 - 1366226

Email:
kalghari@gmail.com

ape lagi engkorang.. bila lagi nak sambar.. lambat2 kang habes aku tatau.. ngeh3..

Currently have 8 Kata Komenan:

  1. Salam

    wow mantap2 sek za'zig..kalau kawe nok buleh ko??hadiah je la sekeping..hehehe..

  2. klu nak tempah kad kawin sempena cuti skul xlame lg rmai yg nak kawin.. nak hubungi sape?? :P

  3. to al-amin:
    salam.. tatau2.. kene tanya tokeyla.. ambe ni makang gaji jeee.. hihihi..

    to muyassarah:
    kad kawen belum lagi pasal tuan pnye blog ni tak kawen lagi.. hahaha..

  4. hantar mesia siket arr... haha

    comei2 jubah, curi jubah siaper tuh, buat bergambar. haha..

  5. salam..
    menarik arr kad tu
    cmne nk bli kalo de kt mesia??
    huhuhu ;)

  6. to cikgu eya:
    bleh22..no prob...hehe..
    pe baarang curik..bli la cekgu..130 harge 1 tuu..hehe..

    to anonymous:
    kt mesia?adehhhss~ susah nk jawab tuu.. huhuhu..

  7. postkan aku satu.. masuk buku 555 dulu. nanti aku kerja aku bayar..wakakaka

  8. nak pos ke mekah ke ke tganu? hehe.. mu dok kije pun mu mapu doh nk bayar pi.. 10x rege tu pun mu mampu.. yedok? hehehe..


Leave a Reply

There was an error in this gadget