Ikutle Kalo Agak-agak Ngkome Ghajin Membacenye

Cakap Le Ape Ngkome Nak Cakap Asey Jangan Mencarut Udah Le


ShoutMix chat widget
Related Posts with Thumbnails

Monday, October 27, 2008

Dendam Kesumat by Nik

Posted by The Pamiesz® | Monday, October 27, 2008 | Category: |

salam sume kengkawan..

layankanlah komik online kalghari ni.. (sila klik pada gambar untuk paparan yang lebih besar dan jelas)

idea by: nik

illustrated by: nik
photoshoped by: nik
charactered by: pamie and amin


nantikan sambungannya dalam siri2 yang akan datang.. ngeh3..

Currently have 8 Kata Komenan:

  1. awat hang tak lawan ngn arab??kesian si amin tu..ke marah ngn arab hang pi balas kat amin..xbaik hang mie..heheheh...mentang2la korang dah habis siap main tinju lg ek..hahahaha..jelesnye aku..

  2. Haha.. takde arab yg nak blakon same ngan aku.. yg sggup wat muke kesian kne blasah amin sorang je.. tpaksela aku cari pasal ngan die je.. hahaha.. bykla ko dah abes.. amin yela dh abes.. aku kne tanggung due org ank lg ni.. hehe..

  3. salam..saya ske bce blog awk...

  4. Sy pn ske bc blog awk.. [ape blog awk ek? tehehehe..]

  5. ceh... dia jadi hero. mentang2 blog dia...

    ngeh3...

  6. huh~..dia ni hero ganster kampung padang tembak dulu..hehe..sbb tula sng je dia belasah amin..hik3..

  7. ceh...dgn mnjd hero ko rasa ko dpt menakluki hati ramai pompuan???

    *malas aku puji ko..haha..sbb aku takut ko akan tdo dlm kesengihan je..jeles aku..haha..ape2pun..ko dlm komik nih sgt cute..suka???*

  8. to cikgu eya:
    well..i'm the true hero..haha..

    to naufal:
    orang kampung padang tembak tu pun tak kenal aku..camne plakla nk jd gangster..huhuhu..

    to anonymous:
    walaupun ko tak tulis sape nama ko aku tau sape diri ko.. hahaha..
    [udahla ko..takyahla nk puji2 aku kalo tak ikleh..tapi takpe2 aku tetap suke..hahahaha..]


Leave a Reply

There was an error in this gadget