Ikutle Kalo Agak-agak Ngkome Ghajin Membacenye

Cakap Le Ape Ngkome Nak Cakap Asey Jangan Mencarut Udah Le


ShoutMix chat widget
Related Posts with Thumbnails

Monday, October 13, 2008

Hantu Raya.. Seraaaammm..

Posted by The Pamiesz® | Monday, October 13, 2008 | Category: |

salam semua.. (wat nada seram sket..)

apa yang korang semua nampak dalam gambo kat bawah ni? cuba korang tengok dengan teliti dan perhatikan betul2.. ada makhluk halus kan.. (halus la sangat..)


kita close up sikit..


sbijik macam langsuyor.. dah penat beraya makan kueh raya sampai kembung perut pastu tebongkang jadik hantu raya di hari raya.. hahaha.. [os memang seramla ahli ghurfah ko ni.. camne ko leh tido sesame ngan makhluk halus ni aku pun tatau.. hahaha..]

Currently have 12 Kata Komenan:

  1. harap ust membulatkan objek hantu yg dimaksudkan kerna ade mate kasar yg xnmpak objek berkenaan sehingga mata nye melilau2 ke bhgian susunan kitab, bwah meja,bwah katil etc.. dan mbuat keputusan makhluk halus memng lah xnmpak..
    walaupun akhirnye mata itu nmpak jgak setelah ditunjuk oleh pihak yg berkenaan
    kui kui :P

  2. Haha..betui2..ana pun xnampak..sampai la kwn ana yg tunjuk.. Ana ingatkan bantai ke ape ke..

  3. wahaha! comel gile hantu tu berposing

    eh, kain ihram buat selimut! tiru betul.

  4. seram kalau tgk waktu mlm2!!

  5. salam..
    x sangka plak wujud hantu raye kat mesir nie...
    maybe hanye wujud di hari raye...hehe

  6. sebab tu la dikatekan ianya adalah makhluk halus.. halus sampai payah nak nampak ngan mata kasar.. kene pakai kanta kot.. hehe.. tapi antu ni sikit beperangai pelik sebab tak menggunakan nikmat yg ada sepenuhnya.. katil punye beso dia bleh tido kat ceruk2 ujung tu je.. tido mengerikut bak kate orang perak.. hehe.. mungkin antu ni takut ngan antu2 lain kot sampai tido gitu.. ngeh3..

    *tapi part yang korang kate dia tido comel tu memang aku tak dapat nak terima.. comel la sangat.. hahaha..

  7. aku dah banned ko nyer blog sebab ko telah menguploadkan perkara yang menyalahi undang-undang blog. Habis membuatkan aku seram. uh! aku banned nih.

  8. tu undang2 blog ko..bukan blog aku..jadi dengan otometiknye aku meng-unbannedkan balik penge-banned-an blog aku ni.. hahaha.. [ko tak duk ngan dia lagi tak seram mana.. cuba ko duk sebilik ngan dia.. baru ko tau camne rasa horror yg sebenar.. hohoho..]

  9. ingat apa la tadi..hehe..manusia rupanya

  10. manusia bertopengkan ju-on.. hahaha..

  11. Semut kot, tapi kalau kuman tak nampak lah..

  12. huhu, comey kah??? motif??? hahaha....
    nak tanye sket.. klu kat meleysia gleymer antu langsuyor, kalu di mesir ape ke name nye???
    huhu...


Leave a Reply

There was an error in this gadget