Ikutle Kalo Agak-agak Ngkome Ghajin Membacenye

Cakap Le Ape Ngkome Nak Cakap Asey Jangan Mencarut Udah Le


ShoutMix chat widget
Related Posts with Thumbnails

Sunday, October 26, 2008

Jubah Konvo + Natijah Tasfiah

Posted by The Pamiesz® | Sunday, October 26, 2008 | Category: , |

salam tahniah..

congratz la buat mereka yang telah pun menjadi lepasan al-azhar.. ingatlah sahabat2ku semua bahawasanya dibahu anda semua terpikul tanggungjawab yang amat besar untuk pulang memberikan peringatan kepada masyarakat yang kini semakin lama semakin jauh dari jalan kebenaran.. sampaikanlah ilmu yang telahpun anda semua inputkan selama keberadaan anda di ardil kinanah mesir yang penuh debu jua padat dengan ilmu ini.. janganlah anda pulang menyepi menyuruk didalam stor rumah dan sengaja mencari alasan taknak menerjunkan diri anda ke dalam masyarakat.. anda semua amat2lah diharap2kan supaya menjadi insan yang boleh diharap.. [aku takpe aku lambat lagi nak balik.. wahahaha..]

dibawah ni ana uploadkan design jubah konvokesyen yang kitorang pakai aritu.. credit to ostat nik my photoshop sifu yang mendesignkan gambar ni.. [bukan design jubah tau.. hehe..] setiap warna jubah yang berlainan melambangkan course yang berlainan..






and for the latest news for my latest result.. ana baru gi nengok kat kuliah pagi tadi.. result rasmi dahpun keluar ari khamis lepas.. jeng3.. keputusannya? nampak gayanya ana nak bermusapir kemana2 bukan takat kene bawak Quran.. malah kene bawak kitab dan nota naqdu adabi.. ngehehe.. sorila pada yang ana pernah terbagitau ana kantoi just 1 paper tu.. actualy its two.. huhu.. apepun alhamdulillah.. doakanlah ana terus rajin berusaha supaya taun depan ni ana dapat konvo yang sebenar2 konvo.. bukan sekadar konvo celup2an.. hehe..

[tambah iqamah.. tambah iqamah.. staun lagi.. lalalalalaaa~]

Currently have 2 Kata Komenan:

  1. salam...

    1. Tahniah atas Konvo en Pamie...
    2. Alahai..comelnya lepas potong rambut..nampak kemas jer..baru nampak muka penuh beriman..siap ada cahaya cahaya lagi kat wajah anda---jujur neh, sila percaya yer..hihihihi...
    3. Semoga sentiasa berjaya dalam mendidik anak bangsa muslim....

    adios

  2. 1. terima kasih..
    2. terima kasih..
    3. terima kasih.. insyaAllah biiznillah.. doa2kanlah saya.. :)


Leave a Reply

There was an error in this gadget