Ikutle Kalo Agak-agak Ngkome Ghajin Membacenye

Cakap Le Ape Ngkome Nak Cakap Asey Jangan Mencarut Udah Le


ShoutMix chat widget
Related Posts with Thumbnails

Monday, September 15, 2008

Sape Pulak Beranak Arini?

Posted by The Pamiesz® | Monday, September 15, 2008 | Category: |

Salam to all da reader..
tak sempat nak taip banyak.. bizi sangat sangat sangat sangat sangat.. banyak keje pesatuan sane sini banyak orang nak anto kat epot banyak temujanji nak kene tunaikan banyak kenduri nak kene attend banyak lagi Quran nak abis talaqqi ngan Syeikh banyak lagi juzuk nak bace untuk sampaikan target nak khatam Quran ujung ramadhan nih banyak lagi maidaturrahman tak singgah banyak lagi laaaa yang banyak..

berbalik pada tajuk asal posting.. sape yang beranak arini? actualy untuk posting kali ni nak bagitau tu je.. mak ana selamat beranak arini.. beberapa minit yang lalu beliau telah meletupkan perut beliau dan selamat melahirkan sorang bayi lelaki yang sangat comel.. tapi beberapa minit yang lalu tu berlaku pada 22tahun yang lepas la.. mustahil la mak ana umur dah 64 tetibe ana dapat adik baru taun nih.. walaupun memang teringin nak ade adik.. ngahaha..

Alhamdulillah.. sorang bayi comel yang montel lagi gebu bernama Muhammad Fahmi selamat dilahirkan pada 14 September jam 8.15malam pada 22tahun yang lalu iaitu pada tahun 1986 di Hospital Daerah Teluk Intan..

Sejuta kesyukuran kupanjatkan kehadrat Allah Subhanahu Wa Taala kerana Dia masih memberikan ku peluang untuk hidup mengisi masa sementara didunia ini untuk berjuang menuntut ilmuNya jua mengisi bekas amalan buat modal bekalan di dunia yang satu lagi tu kelak.. jutaan terima kasih jua buat mak tersayang yang bersusah payah melahirkan pami yang memang tak sabo2 nak keluar daripada perut tu nak tengok dunia luar.. jua tidak dilupai pada abah yang bertungkus lumus mencari nafkah buat membesokan anak bongsu abah yang cukup payah nak bela nih..

Semoga umur yang ada ni ana dapat isikan dengan berbakti pada ilmu.. hanya kerana Allah Subhanahu Wa Taala.. doa2kanlah ana dipermudahkan dalam segala urusan didunia dan diakhirat kelak.. dipermudahkan mendapat rezeki.. dipercepatkan mendapat jodoh.. dikurniakan zuriat yang soleh solehah.. dan senantiasa diberikan ketenangan dan kebahagiaan hidup..

*mak aku dah stop beranak 22 taun yg lalu.. skang giliran aku la plak nak beranak.. mak aku tinggal nak tunggu tambah cucu jelaa~ duk tunggu cucu daripade aku tak datang2 lagi neh.. ngahahaha...

Epi besday to myself~ tunggu korang wish lambat sangat.. (^_^)

Currently have 9 Kata Komenan:

  1. aloh loh siannye xde org wish harijadi dia :P
    meh ana tlong adakan org utk wish.
    moga 22thun akn dtg n taun2 strusnye dberi keberkatan umur (sbb berkat lebih utama xsemestinye kne umo pnjng)
    n diberkati rezeki (sbb berkat lebih utama xsemestinye murah je rezki)
    n ditingkatkn iman (sbb iman insyalh tetap cume minta dipertingkatkn sprtmana umur dipertingkn setiap hari)

  2. salam alayk

    hehe eid milad saeid ya akh =)

  3. selamat menyambut ulang tahun usia. semoga dipanjangkan umur, dipermudahkan urusan, dipermurahkan rezeki serta dimatangkan fikiran ;)

  4. yaum milad sa3eed.. moga nko cepat2 kaween.. eh, mak aku pon dah tak lama nak beranakkan aku nih.. beza lima hari jer lambat dari mak nko. eh, camner aku tahu mak aku akan beranak lagi lima hari ek?? hebat gak aku.. tapi 25 tahun yang lepasla..hahaha... patot pon nko hensom, sebab nko lahir bulan september. Kalau nko lahir dekat2 19 hb, memang konpem hensem cam aku lah..hahahah. wakaka.. nak hadiah? mai mekah nih.. nanti aku bagi hang hadiah.

  5. happy birthday bro..moga2 panjang umur n murah rezeki...

  6. ustz. sila ke blog ana.
    ada hadiah tuk ust menanti disana. okeh??

  7. tengkiu bari mac la sume..
    pamie kate die sangat gumbiree..
    :D

  8. haha ntah ape2..selamat hari terjadi lah ye! [bkn sesaje nk mntk lahirkn?lahir ke dunia ade tujuan kan?] hehe

  9. terjadi? haha.. lagi sesuai rasanya kalau letak word menjadi.. sebab dalam banyak2 juta sperm, aku yg berjaya menjadi manusia.. hehehe.. apepun tq2~


Leave a Reply

There was an error in this gadget