Ikutle Kalo Agak-agak Ngkome Ghajin Membacenye

Cakap Le Ape Ngkome Nak Cakap Asey Jangan Mencarut Udah Le


ShoutMix chat widget
Related Posts with Thumbnails

Wednesday, September 9, 2009

Produk Kedai PAMIN

Posted by The Pamiesz® | Wednesday, September 9, 2009 | Category: , |

salam aleik..

ada yang tertanya2 sebenarnya ape yang saye jual kat kedai saye neh.. jadi dalam posting kali ni saye taklah nak merepek panjang tentang itu dan ini.. just wanna introduce to eberiwan what prodak ded i sell in dis kedei..

MAIN PRODAK
___________

1. AL-KURMAK

kebanyakan daripade jenis kurma yang kitorang juey sudahpon sold out.. jadi takdek lah saye nak menyumbatkan gambor mereka kedalam ini untuk menjimatkan space dan mengurangkan kebolehupayaan merapu disitu.. antara jenis kurma yang telahpon sold out sepanjang 2 minggu kami meniage kat sini adalah kurma jenis LAMRY, MARYAMI, MABROUM, DAN SAFAWI GRED A.. adapun kurma2 yang masih ada stok dan bakal habeh jugak adalah seperti berikut:


KURMA RABIA
500GM - RM9.50

KURMA MEDJOOL
500GM - RM30.00

KURMA AJWA (KURMA NABI)
500GM - RM60.00

KURMA TUNISIA YUSOF TAIYOOB SAFIA
500GM - RM13.50

KURMA TUNISIA DEGLET NOUR
500GM - RM13.50

KURMA MARYAMI
420GM - RM13.50

KURMA DENGAN BADAM
1KG - RM20.00

KURMA DENGAN BADAM (PEK KECIK)
100GM - RM2.50

KURMA MASAK BERSIRA (BERGULE)
250GM - RM7.00

KURMA MASAK BERSIRA (BERGULE)
500GM - RM9.50

special packaging for our kurma

2. AL-KEREPEK

kerepek singkong daripada indonesia.. pedeh2 sket perasaan die.. mempunyai keberatan sebanyak 800gm dijuey dengan harge RM17.00

kerepek stik-stik yang jugak berperasaan pedeh.. juge 800gm timbangan beratnye.. juge dijuey dengan rege RM17.00

3. AL-KEK AL-LAPIS

kek lapis indonesia.. perasaan pelangi.. RM43.00

kek lapis indonesia.. perasaan rempah spesial.. RM43.00

kek lapis indonesia.. perasaan coklet.. RM43.00

4. AL-KUEH AL-RAYE

kueh mueh raye..

green sugar.. RM18.00

red sugar.. RM18.00

badam bertahta.. RM18.00

jejari oat.. RM18.00

hana coklat.. RM18.00

almond london.. RM18.00

almond ball.. RM16.50

5. AL-BUSANA AL-MUSLIMAH

busana muslimah.. RM80

ni semua harga retail lah.. sape yang beli borong harge kurang ler.. kalo nak best lagi.. datang la dekat2 nak raya nanti.. harge penghabisan stok.. 3hari lagi nak raya pon insyaAllah kitorang bukak sampai malam.. wat teraweh berjemaah dengan pelanggan kat depan cashier.. hehe..

arini sebenornye aku agak malas sket nak menaip.. jadi posting kali ni saje nak bagitau ape yang kedai pamin jual jer.. mende lain takde masalah.. prodak yang bawah skali tu jer problem skek.. busana muslimah tu.. yang menjage kedei ni anak teruna yang hensem dua orang.. jadi akak2 makcik2 ni masuk kedai ni dan bertanye..

"kat mane tempat nak test baju ni ek?"

"errrr.. ade ke ek tempat nak test?"

"macam takde jer.. sori le kak.. huhuhu"

memang masalah.. orang laki yang tak tau pape pasal pesen orang puan.. nak tolong promot baju orang puan? tadek skil beb.. akibatnye.. orang datang tengok jer.. tak beli pon baju tuh.. ngeh3..

selamat masuk ke dalam fatrah terakhir dalam ramadhan.. fatrah yang dijanjikan oleh Allah dengan kemerdekaan dari api neraka.. bersama2lah kita mempertingkatkan amalan dan merebut malam yang Allah janjikan lebih baik dari 1000 bulan nih.. jangan ingat duk bz cari duit jer.. pahala tu yang patut lebih jauh diutamakan daripada duit.. kan?

moga kita lebih tahu menghargai ramadhan yang belum tentu kita dapat tahun depan.. Allahumma baariklana fi ramadhan..

Currently have 8 Kata Komenan:

  1. salam..
    aihh..btol2 lak wat pasal korma..aduih..
    hahaa..mmg xde skil juey bj pempuan ni.. senang je, tny ja:"mkck nk bj camne?".."kaler pe?"..then tlg la tnjk.."ni ok x mkck?".."nk try?kl try kene bli" ha..tu la taktik utk nk kaber yg korg xde fitting room.. (prnh ke tgk kedey kurma ade fitting room??)

  2. hahaha.. jangan memain skang dah ade fitting room oke.. diperbuat daripada susunan kotak2 kosong.. hahaha..

  3. This comment has been removed by the author.

  4. owh mace2 ado..berniaga ko?hehe
    :)

  5. Haha. Idea kak Syafarah paling genius.

    Susunan kotak? Err... kena masuk dalam kotak ke macam mana?

  6. berniage la.. tolong2 jaga kedai orang.. ade jugak terisi masa daripada duk saje kan.. mentara tunggu2 pelanggan dan jugak update2 blog sebab sini ada wifi free.. ade masa lapang lagi dapat jugak perbih Quran barang sejuzuk dua.. pendek kata masa tu senantiasa terisi lah.. hehehe..

    masuk dalam bilik tapi diperbuat daripada kotak.. err.. macam same jugaklah masuk dalam kotak kan? hahaha..

  7. weh..promote ayor aku la..
    de komisen...hahaha

  8. hahaha.. aku suh letak sket kat kedei aku ko tanak.. tapi takpelah aku tolon promot gak.. weh kengkawan sume.. sile beli air fresh up kucai.. kalo tak kang amin tunggu korang ngan parang panjang.. hahaha..


Leave a Reply

There was an error in this gadget