Ikutle Kalo Agak-agak Ngkome Ghajin Membacenye

Cakap Le Ape Ngkome Nak Cakap Asey Jangan Mencarut Udah Le


ShoutMix chat widget
Related Posts with Thumbnails

Wednesday, June 24, 2009

Saya Jarang Berjalan Selalunya Saya Terbang

Posted by The Pamiesz® | Wednesday, June 24, 2009 | Category: |


tulah ngkorang tanak pecaya.. bila aku dah datangkan bukti.. baru nak ternganga.. huh.

mesti korang terasa kagum dan nak tanye aku soklan2 berikut ni kan?

1. kat mane ko lajo terbang?
2. boleh tak ko ajorkan kitorang pulak?
3. macam ni ke yang dinamakan sampai maqam wali?
4. ape beze maqam wali ngan maqam kuali?
5. kuali kat dapor umah ko dah basuh ke blom?
6. ko penah tak minum kopi bontot kuali yang dikikis?
7. kenapa pulak kitorang nak tanye ko pasal kuali ni?

puh.. korang ingat aku artis ke nak jawap soklan wartawan banyak2 hah? aku jawap sikit jer.. selebihnyer no komen oke..

aku lajo terbang ni masa dhalsim datang mesir aritu.. dia cari ryu ngan ken.. tapi pegi amik flight ke mesir.. bongok tak bongok lah die.. ryu ngan ken kat jepon.. pi cari kat mesir.. satu lagi dah dia bleh terbang sia2 pulak dia wat keje pi tempah tiket flight gi mesir.. naik singapore airline first class pulak tuh.. memang membazir.. baik bagi aku jer duit tu aku wat beli kitab.. jadi sempena kehadiran dia ke mesir.. aku tak sia2kanlah.. sempat aku talaqqi jap ngan dia cara2 nak terbang.. adapun nak mengajorkan kat kome.. aku mintak maap banyak2 ler.. pasaiye aku terlupa nak mintak sanad kat dia untuk ajorkan kat orang.. jadi aku bleh beramal seniri jerlah.. sori oke.. korang nak gi mane2 silalah tahan tremco.. jangan nak keje senang je keje.. belajo2 sikit idup susah oke..

sekian berita wartamporkangbarutau..
selamat berposa rejab.. aku tau korang dah terbiasa korek idong musim2 panas ni kan.. pose2 ni beringat2 la sket.. tutup idung tu ngan penyepit.. takdelah korang lupe yang korang tu puase.. oke..

tataaa~ titiii~ tutuuu~
wassalam..

Currently have 17 Kata Komenan:

  1. eleh..x cukup hebat lg..aku leh terbang mcm superman x heran pun..ko stkt tergantung mcm tu je..haha

  2. Ntah berapa kali cobaan melompat ntah ni...ahaks~

  3. ni lompatan yg terbaik dari ostaz pamie...

  4. salam^^

    shot yg cntik..ehe;p

  5. salam..
    kuali kat dapo dah basuh ke belum?
    soklan nie belum dijawab wahai ustaz..

  6. pijit:

    superman tak bes lagi nak dibandingkan ngan buraq.. amacam? nak cuba race speed terbang ngan buraq? hehe..

  7. nizaati:

    sekali lompat je oke.. tengok kaki la.. see the leg.. ade roket launcher tuh.. kekeke

  8. sunflo:

    tengkiu222.. nak blanje ABC tak? awak makan awak bayo pastu masa bayo tu sebut jer nama saya oke.. hihihi

  9. arnamee:

    nasib baik saya tak kene shot masa tu.. cameraman tu bukan je bawak kamera.. dia bawak pistol skali.. ahahaha.. :P

  10. farhahnur:

    alah.. budak2 tu ade tolong basuh.. bila lagi nak buli.. hehehe..

  11. waah..wajah anda di kontrol dgn baik wpun tgh melompat??
    hebat...

  12. eh tak..aku nak tnye kalo terbang mmg tak pakai kasut ye?

  13. anon:

    well.. see the facebook la.. hahaaha.

    saya tak masyi walaupun belajar qiraat:

    ustazah.. jenuh saya nak nyebut name ustazah.. ni memang nama dalam ic ke? hehe

    ain:

    biasanya memang aku tak pakai kasut.. takut tejatuh kasut atas kepala orang.. hehehe..

  14. salam..hilang tension saya baca blog nie..suka sorang2 dlm bilik..roomate dah naik menyampah dah nie..hahahaaaaaaaaa

  15. syahira:

    jangan le sampai bagi roomate menyampah.. kang sat gi dia wat sampah pulak.. [kaitan?]

    tulip putih:
    kalo klaka gelak la.. apsal diam je? gelak camni.. hahahahaha..


Leave a Reply

There was an error in this gadget