Ikutle Kalo Agak-agak Ngkome Ghajin Membacenye

Cakap Le Ape Ngkome Nak Cakap Asey Jangan Mencarut Udah Le


ShoutMix chat widget
Related Posts with Thumbnails

Thursday, June 18, 2009

Morning Glory

Posted by The Pamiesz® | Thursday, June 18, 2009 | Category: |

salam aleik..

pernah tengok tak ada satu bunga nama die morning glory? kalo ngkome bijak bestari ape nama bunge tu dalam bahse melayu? takkan le tu pun tak tau kot.. cekgu tadika pun blum tentu tau nama bunge tuh.. bunge morning glory ni ade kene mengene dengan apa yang teman nak kabo ni..

teman cume nak kabo selamat pagi jer.. gudmoning glory.. dah. sekian diucapkan.

memandangkan hati teman ni tak berape nak seronok jugak rasa dengan templat yang aritu.. ade aje rase tak kena.. jadinye dengan sesukahatinye teman menukor skali lagi setelah beberapa jam jugak mengadap pc kat bait taubah mansurah ni.. betukor2 kejap pc alang kejap pc lily.. numpang tenet deme le kejap paseynye kejap lagi udah nak balik kaherah.. sengal2 lutut pegi jaulah kat sini.. takdek sorang pun ustazah datang taqdim.. oleh itu dengan segeranya nak merajuk balik kaherah kejap lagi. huh.

jenuh jugak nak mencarik templat kale ijo yang full package.. teman memang bekenan bebenor le ngan kaler ijo.. tapi takdek yang menarik.. semua buruk mak yeh.. kalo ade yang lawo pun.. kalo tak susah nak setting.. ade java la css la kejadah ape tah yang teman sepataharam tak tau.. jadiknye pengabisnye belek punye belek tejumpe la facebook punye design nih.. senang pun senang.. lawo pun muleh tahan.. memandangkan teman pun baru bejinak2 jugak membela haiwan facebook ni.. baru nak lajo ternak facebook.. jadinye elok jugaklah kalo deduanye same design kan.. ngeh3.. apepun blog ni masih mengekalkan tema biru.. tapi kire puas hatilah daripada templat aritu sebab templat aritu sama ngan hewi PMRAM.. maleh la sama ngan deme.. kang deme kate taste teman same ngan ustazah2 lah.. nak bodek ustazah la.. nak ngorat ustazah la.. tu yang maleh tu.. padahal ustazah2 tu yang tiru taste teman.. kekeke..

sempena templat baru ni pulak teman udahpun mengemaskinikan blog yang bbolok ni.. maka disebabkan itu wujudlah satu lagi sub-blog kepada blog ini yang menempatkan sebahagian besar daripada galeri pada widget ini pada sub-blog tersebut.. usaha ini dilakukan bagi memudahkan keje teman dan menidakserabutkan ngkome sume.. teman kumpuikan semua link2 ngkome dalam blog tu.. jadi sebarang update daripada blog kengkawan blehlah dirujuk kat situ.. bleh tekan kat link ateh skali yang tulih "Pamiesz Community Updates" ataupun bleh tekan sini kalo maleh.. SINI haaa..

Pelancaran sub-blog baru yang menempatkan semua link sahabat2.. still under construction..

templat baru lagi - design facebook - ntah hape pulak ngkome nak komen pas ni..

kome pernah kene denda jalan itik tak masa sekolah dulu? rugilah kalo kome tak pernah rasa kenikmatan sengal2 kaki lutut peha dan betis disebabkan jalan itik.. teman skarang tengah rasa kenikmatan itu.. bukan sebab jalan itik.. nak tau sebab ape? haa.. kene tunggu lah.. beribu lagi gambo jaulah nak upload nih.. nak upload jer.. tapi tak upload2 pun.. maleh.. hehehe..

sunnah orang mesir.. tido lepeh subuh.. nak ikut ke tak? ikut.. tak.. ikut.. tak.. ikut.. tak.. ikut.. tak.. ikut.. gudmoning semua.. krooohhh~

Currently have 2 Kata Komenan:

  1. sunah org mesir tido peh subuh? betoi ke tu?

  2. kebanyakkannye gitulah.. dah jadik adat deme.. kedai2 pun pas zoho baru banyak bukak.. pagi2 jangan harap le.. heheh


Leave a Reply

There was an error in this gadget