Ikutle Kalo Agak-agak Ngkome Ghajin Membacenye

Cakap Le Ape Ngkome Nak Cakap Asey Jangan Mencarut Udah Le


ShoutMix chat widget
Related Posts with Thumbnails

Sunday, May 3, 2009

Berita Hari Ini

Posted by The Pamiesz® | Sunday, May 3, 2009 | Category: , |

salam..

berita hari ini.. sekumpulan pelajar telah belajar di dalam kelas dengan berdirinya sorang cekgu didepan kelas.. kelas itu berbentuk segi empat.. dalam kelas tersebut terdapat kusi dan meja.. [adakah ini dikatakan berita?]

ok..berita sebenar.. sekumpulan pelajar berjumlah 40 orang hari ini didapati membelasah cikgu didalam kelas kerana cikgu tu tesalah buat jalan pengiraan teorem pitagoras.. cikgu itu didapati bersalah dan dijatuhkan hukuman mandatori gantung sampai hidup.. pelajar2 itu menceritakan dalam gaya bahasa yang menggoda bahawa cekgu itu tanak mengaku salah lalu pelajar tangkas mengambil keputusan membelasah pihak lawan dengan score sebanyak 3-0.. para penonton bersorak gembira sambil mengalirkan air mata air dari telaga berdekatan.. akhirnya semua pelajar itu insap dan berjanji dengan atuk masing2 supaya akan memukul lagi cikgu yang degil.. bak kata pepatah.. bagaikan isi dengan kuku.. bagaikan cekam menanti retak..

sari berita utama.. berita penting..

takde pe pun sebenonye.. tadi gi telepon mak ngan abah.. rugi plak rasa kalo gi cc tak hapdet kan.. apdet la sket.. amik ati.. kang sat gi blog ni majuk penat pulak ana nak tempahkan restoran terapung atas langit untuk pujuk dia bawak dia gi makan candle lite dinner kan..

lonjakan besar pada blog the pamiesz.. semenjak beliau menggatal tangan menaip posting panjang tu.. graf kat stats pun makin hari makin panjang.. semalam pengunjung blog ni dah mencecah 173 orang.. satu pencapaian yang membanggakan.. tapi tak cukup bangga untuk menyebabkan seluar terkoyak..

apepun kesimpulan yang ana bleh wat.. korang sume memang gatal.. bab2 kawen memang korang sume laju yek.. cepat jer nak promot suh kengkawan bace.. hahaha.. apepun time kasih banyakla kat pengunjung dan sume follower sebab korang sudi nak membuang masa dengan berfaedah sekali kat blog ni.. ana nak bagi duit sorang singgit ana tak mampu.. jadi ape kate korang yang kumpui2 duit bagi sorang seploh hengget kat ana.. 173 orang dah ade 1730 hengget.. boleh dah beli moto sebijik ngan kitab Ithaf Sadatil Muttaqin syarah Ihya' Ulumiddin.. tu jelah nak kabo arini.. sekian dimaklumkan..

berita hari ini diakhiri dengan serangkap pantun

dua tiga empat lima
enam tujuh lapan sembilan
sepuluh sebelas doblas patblas
tige belasnye mane plak

saksikanlah video ini sebagai mengakhiri berita hari ini.. [korang tengok jelah pape video yang korang ade.. sume mende nak mintak aku lemak aaahh.. hahaha..]

Currently have 5 Kata Komenan:

  1. salam..

    majide?! brita amat gempaq! kelas 4 segi?! dasat sggh! kelas ade cekgu?! lg dasat!

    pasal naek fofulariti blog ni bkn hape, cara penyampaian ustaz adalah santai (wlopon ade kunen2nye.huh). maka, cara dakwah cmni la yg insyaAllah efektif utk tarik remaja remaji mengambil cakna ttg islam. bayangkan penyampaian secara khutbah. aii, alamatnye jadi mcm ustz ckp la: stat moto p beli nasik.
    tu je la sekadar pndgn ana.

    syukran.teruskan entry2 yg mantop2..

  2. wah.. tahniah la diucapkan kpd ustad pamiesz.. truskan usaha anda.. manjadda wa jadda. Barakallah..

  3. hahahahaha..sampai ade carta..dasat ko ye pamie..good job..teruskan berdakwah..

  4. salam..
    nk puji satu je..
    pantun 2 best la..
    nangis cikgu bm bace..hihi =)

  5. kusyuk aku nak baca berita..aku dipermainkan...huhu
    wa kene broooo


Leave a Reply

There was an error in this gadget