Ikutle Kalo Agak-agak Ngkome Ghajin Membacenye

Cakap Le Ape Ngkome Nak Cakap Asey Jangan Mencarut Udah Le


ShoutMix chat widget
Related Posts with Thumbnails

Sunday, November 30, 2008

Pipi Donat Balik Malaysia

Posted by The Pamiesz® | Sunday, November 30, 2008 | Category: , |

salam rindu..

ammu pamie rindu la plak kat kekanak rebina 3 ketul tu.. disebabkan kerinduan itu ammu pamie uploadkan la sket gambo yang ammu baru je dapat.. gambo masa nganto us yus kak ty ngan 3 ketul kekanak pipi donat itu ke airport masa dorang fly pulang ke melesia 2minggu lepeh.. tunggu la ammu balik melesia pulak nanti baru kita jumpe balik.. hehe..

GALERI NGANTO KEKANAK REBINA KE AIRPORT
_____________________________________

us yus ngan kakty tuan punye kekanak rebina tengah ngecek2 barang kot2 ade yang tercicor..

set2 ikhwah mansurah 3tremco yang turun airport pada hari torsobut untuk meraikan kepulangan mereka2 yang mahu pulang..

ammu pamie begambo kenang2an last ngan abengoh mase tengah hepi seblom dia wat hal..

emosi bebudak ni pade hari tersebut sangat tidak stabil.. sesungguhnya dorang dapat merasakan kesedihan meninggalkan bumi anbiya yang dan kehidupan yang mereka lalui penuh makna disini.. abengoh kejap seronok kejap badmood.. kejap gelak kejap merampuih.. kakak plak daripada keluo rumah sampai masuk tempat check in barang muke masam tanak layan orang pastu nak mengamuk je.. nak kate datang bulan awal sangat lagi.. kompem la tu sedeh nak tinggalkan ammu pamie kat mesir nih.. huhuhu..

bila dah setel check barang.. tibelah time tuan punye barang plak nak kene masuk dalam.. tak disangke2 abengoh terus menenggong tunjuk perasaan tanak ikut baba ngan uminye masuk.. lalu terpaksalah babanya datang menarik mendukung dan memaksa untuk mengikut ke dalam.. lalu berlakulah tangisan maut amuk berlapis peringkat kelapan disitu.. barulah kutahu diketika itu bahawasanya bebudak kecit pun tau merasai rase sedeh..

garang gile muke kakak.. sib baik dia tak cakor aku masa aku cube nak mendekati beliau.. huhu..

kini dorang dah pun slamat berada di malaysia.. aritu ade chat kejap ngan us yus.. pas abis pusing teluk intan dan melelehkan air liur aku atas keyboard dengan menyebut2 tentang kesedapan dan kefeelingan mi rebus mastan ghani dan mi pakdin dicelah bangunan mara tu.. beliau mengkabokan destinasi sterusnye adelah balik ke klate.. mebi skang ni ade kat sane la tuh.. apepun slamat maju jaya la kepada us yus sekeluarga.. doa2kanla kami kat sini ni.. dan jangan lupe kim salam kat kekanak rebina.. tolong cubitkan pipi donat dorang untuk ammu pamie.. :)

Currently have 0 Kata Komenan:


Leave a Reply

There was an error in this gadget