Ikutle Kalo Agak-agak Ngkome Ghajin Membacenye

Cakap Le Ape Ngkome Nak Cakap Asey Jangan Mencarut Udah Le


ShoutMix chat widget
Related Posts with Thumbnails

Tuesday, November 18, 2008

Header Baru

Posted by The Pamiesz® | Tuesday, November 18, 2008 | Category: |

salam sume..

pada semua kengkawan yang menantikan posting baru ana.. sabo2 la menanti ye.. ana bizi sikit le semenjak dua menjak ni.. almaklumla.. bakal presiden mesir kan.. haha..

apepun arini sementara menunggu oder siap kat kedai bakmi langgara sempat la mengsisi (memergikan diri ke cc) untuk ngapdet header.. saje je tuko2 angin.. bukan buang angin ye.. tuko angin.. harap maklum.. ngeh3..

pe pendapat korang tentang header baru ni? menawan? tertawan? ke terjadi sawan? haha.. ape2lah labuuu..

header lama

header baru

payah jugak kat umah takleh pasang tenet nih.. hadoiyaii~

Currently have 15 Kata Komenan:

  1. salam....

    mcm header lama lagi menenangkan jer..al maklum la hijau jer kn....

    heheheh..tp bagus gak---perubahan...hijrah la katakan...
    bagus2...cantik jugak..suka ati la ustaz nk guna header mn pun, janji ana suka baca blog dan kemerapuan ustaz yang masuk air ni...

    wassalam....

    p/s:pilih jer mana2 yang berkenan di hati yer...

  2. ish.. tak lawo, hudoh, burok, koman, sakit mata, pening, biul, sawan, totok, pisau mata tak tajam, 12 ekor kambing main lari-lari dan sebagainya lagi.

    - itu komen aku.

  3. sya_ais:

    haha..nmpaknye memang ijau jgk yg jadi pilihan yek..

    ustaz yg masuk air?tabes lgsung laqab tu..bunyi je pun dah tak memberangsangkan..patut buhla ustaz yg ensem baik ati berdedikasi berwibawa berhemah tinggi efisyen mulia peribadi berperwatakan menarik gigih berusaha rajin membantu menawan elegant macho lagi berani serta bersemangat waja..baru nmpak macam kena sikit..ngahahaha..

  4. kamitaken:

    pi..aku paham mung wase jeles pasal mung dok reti nk potosop mcm hok aku wat ning.. dakpe.. aku paham.. dakpe2.. sungguh.. aku sangat memahami perasaang mung itu.. hahaha..

  5. salam..

    i like the old one. green is a colour of paradise but the new one i love it becoz more colourful as long as ur life.

    Betuk ke ayat aku??main tibai je..kuang2x..

  6. as long as you love me..ekekeke..

  7. salam ustaz fahmi...

    memang cantik header baru tu ... tapi akak lebih suka yg hijau... rasa aman damai... macam kat alam fantasi dgn pelangi & langit membiru... yg baru tu macam final fantasi...

    p/s: tau ler pamie terrer multimedia... jgn ler tunjuk aje... ajor le skit... akak pun nak wat gak...

    buat undian ler... tanya pendapat org ramai...

  8. Aaahla kak..saye sniri tengok lime namblas kali pun memang kale ijo jugak yg bes..ngehehe..

    tengokla cadang nak tuko lg nanti..nak upgrade skit lg design templat nek jadi version baru.nantikn kmunculannye..hehe..

    insyaAllah ade klapangan nanti slow2 saye buat tutorial utk blog designing ni wokey.. :D

  9. kekeke.. gelak.. kekeke.. slamat hari raya.. kekeke

  10. November 18, 2008 4:50 AM
    Blogger Ibn Mohamed Amin said...

    as long as you love me..ekekeke..

    wah...ko layan backstreet boys ke? dasat2...

    kesimpulannye, ko amik balik je la yg ijo tuh...lg molek bg aku...

    hijau itu indah, hahah

  11. kamitaken:

    ekekeke..gelak2 gk..ekekeke..slamat raye gk..ekekeke..kamben patblas ekor aku mane..ekekeke.. (apekah ini smua?)

  12. afzan:

    mase skola rendah dlu aku pasang tape bsb ni kat radio bapak aku dan mengeplay lagu2 ddalamnye sampai tape tu tekoyak sebab dah tak larat nak playkn diri dia sniri..kehkehkeh..

    yela tunggu jela..pasni aku tuko aku buh banyak2 ijo..ko tu minat ijo tapi sayur mmilih tak makan..ntahapehapentah..haha..
    (sila terangkan kaitan antara keduanya..aku masih meragui..)

  13. wah :-o cemane ko taw yg aku memilih makan sayur? hebat tol ko... ni mesti ko skodeng umah aku tiap kali waktu makan...

    tp kn...aku pilih sayur yg wrna ijo+puteh je...yg merah aku x berkenan..ngahahaha :))

    (erk..apekah? mcm ade makne yg tersirat je :-?)

  14. cantik lg yg nih sbb msh baru...(bau kedai lg tuh)..kalu ko bowink kaler nih baru ko letak balik yg hijau...tukar2 ler..ko kan rajin bab tukar2 nih..ahakz

  15. salam..
    o0o header baru yer..ok la tu..dah penat2 buat show la org..tahniah2..pas ni nk kaler ap plk?kelihatannya ssh bgt mahu mmbikin header baru ini???ya kan mass???(pengaruh tv d malaysia byk citer indon)


Leave a Reply

There was an error in this gadget