Ikutle Kalo Agak-agak Ngkome Ghajin Membacenye

Cakap Le Ape Ngkome Nak Cakap Asey Jangan Mencarut Udah Le


ShoutMix chat widget
Related Posts with Thumbnails

Wednesday, November 19, 2008

Header Baru Lagi

Posted by The Pamiesz® | Wednesday, November 19, 2008 | Category: |

salam sume..

memacam komen yang ana dapat daripada kengkawan sume tentang header yang baru je ana tuko beberapa hari lepeh.. time kasih la rajin mengomen.. apepun ana telah mendapati bahawa memang ramai yang sukekan kaler ijo ni.. kaler yang menenangkan hati dan menyejukkan mate..yedok? ape2lah.. ikut suka lah.. yang pentingnye ana nak bagitaunye bahawasanye arini ana tuko lagi header tu.. ngeh3.. siap ngan sidegadget plus title bagi stiap gadget tu skali ana tambah.. pakej skali arung.. hehehe..

walaupun header dan sidegadget kali ni nampak simple je designnye.. takde la grafik cam final fantasy ke ataupun fantasy football ke.. yang penting senanye bukanlah rupe sebuah blog itu sebaliknye yang penting isinye..kan?kan?kan? [macamla isi blog ko ni best sangat pamie oii.. haha..]

apepun slamat bergumbira dalam blog ni pada semua kengkawan..watla macam blog sniri ye.. jangan hack blog ni dahla.. buat cam blog sniri kang tak memasal korang hack pastu delet plak blog ni.. memang akan ku cari orang yang melakukan perbuatan tekutuk itu hingga ke lubang bewok.. [cakap ngan muke ganas..haha]

What's new?

greeny header

greeny sidegadget

greeny gadget title

Currently have 0 Kata Komenan:


Leave a Reply

There was an error in this gadget