Ikutle Kalo Agak-agak Ngkome Ghajin Membacenye

Cakap Le Ape Ngkome Nak Cakap Asey Jangan Mencarut Udah Le


ShoutMix chat widget
Related Posts with Thumbnails

Thursday, July 24, 2008

Perubahan Membawa Kemajuan

Posted by The Pamiesz® | Thursday, July 24, 2008 | Category: |

salam sume~
saje nak bagi info blog updates sket..
ape yang berubahnye dalam blog ni?tak banyak pun..ade la sikit2 tambah daripada blog updates yg dulu tu..apepun setiap perubahan yang berlaku mesti ada efek kan..diharapkan perubahan ataupun lebih tepat penambahan ni akan membawa kepada kemajuan..baik kemajuan pada blog ini mahupun kemajuan pada penulis blog sendiri..

What's new?

1. HEADER
bosan lak rase tengok header lame tu..tuko la baru..tapi tetap ade budak cume kali ni sensorang la takde berteman..nak menandakan ana pun macam budak tu jugakla..keseorangan dan kesunyian tanpa teman..walaupun alam sekeliling amat indah..namun pabila diri kesunyian..alam yang indah turut kurasakan hambar..sob..sob..ngahahaha..[kawen..kawen..aku kata kawen~ hahaha]
korang rasa header mana lagi bes? ni header lame..


2. BANK OF ARTICLES
memandangkan dalam haddisk ana ni telampau banyak artikel2 yang ana simpan ntah daripada mana2 yang ana kutip ana pun tak tau..jadi terasa macam sia2 pulak jika dibiarkan ianya begitu sahaja tanpa dibaca oleh ana mahupun dibaca oleh orang lain..atas inisiatif itu ana pun membentuklah sebuah lagi sub-blog pada blog ini yang dinamakan dengan مجموع المقالات والرسائل ataupun Bank of Articles yang mana ana cuba upload sikit demi sedikit artikel2 yang ade ni kedalam blog tersebut..kenapa nak kene buat satu lagi blog? saje jela.. sukati aku la..aku punye blog..hahaha.. takdela.. saje je nak asingkan artikel yg ana sniri tulis dengan artikel orang lain.. hehehe.. apepun.. sudi2kanlah menjenguk bagi yang rajin membaca tuh.. bleh klik kat button bawah ni ataupun kat tepi tu..


3. LINK SAHABAT BLOGGERS
ape kebende lagi eh.. ha.. link sahabat2 bloggers ana pun dah makin bertambah.. ade jugak orang yang bertanye.. apekehalla linkkan banyak2 tu.. semua kenal ke pun.. memang la tak semua kenal.. kalau dah tak kenal.. berkenalanla.. ape ke yang payahnye? nama pun ukhwah fillah kan.. hehehe..

4. ENTRI DAHULU KALA
ana jugak baru tambah column baru kat tepi ni..column entri dahulu kala..ana listkan semua entri2 blog ni sejak awal penubuhannya hinggalah updated pada entri2 yang baru2..bagi memudahkan pembaca nak rujuk balik entri yang lame2..kot2 la dah becerai nak rujuk balik..bleh la rujuk kat sini..ngeh3..

5. AL-WAQT KASSEIF
jam kat tepi ni pun ana baru tuko..nampak cun sikit yang ni..ada kalighrafi Muhammad Sallallahu Alaihi Wasallam..yang penting..ijo beb..ijoo~ hehehe..

6. TOPBLOG
sebelum ni takde pun topblog ni..saje jele tambah daftar sane sini nak tengok prestasi blog ni cemane ghope..sambil2 mempromot suh orang bace blog yang ntahpape ni..haha..

7. KAJICUACA
kajicuaca kat zagzig..tempat yang ana bermukim skang nih..saje buh nak tgk suhu paneh sejuk cemane..

8. ???
tunggulaaa takkan semua nak buh sekarang..pelan2 kayuh laa..hahaha..

jangan lupee..senyum sokmooo~
(^_^)

Currently have 0 Kata Komenan:


Leave a Reply

There was an error in this gadget