Ikutle Kalo Agak-agak Ngkome Ghajin Membacenye

Cakap Le Ape Ngkome Nak Cakap Asey Jangan Mencarut Udah Le


ShoutMix chat widget
Related Posts with Thumbnails

Tuesday, August 18, 2009

Entri Terakhir di Bumi Anbiya' Mesir (Sayonara Egypt)

Posted by The Pamiesz® | Tuesday, August 18, 2009 | Category: , |

tiket dah ada dalam tangan.. insyaAllah besok pagi saye berangkat daripada rumah pahang kompleks hayyu asyir.. tremco gerak pukul 9 pagi.. flight gerak pukul 12.25 tengahari dan insyaAllah biiznillah saye akan sampai di KLIA pada jam 10pagi taqriban pada hari berikutnye iaitu khamis di malaysia..



singapore airlines jadi pilihan.. singgah dubai sat isi minyak pastu singgah singapore jap jumpe singe pastu baru nampak rumpot ijau melesia..

hari ini saye masih lagi bizi menguruskan hal sana sini sedangkan barang2 masih belum dipack sepenuhnya.. saya mengalami half-stress kerana tak cukup tido.. err.. 12jam tido tu memang tak cukup kan?

pecaya tak kalau aku cakap aku amik tiket 1st class? tolong jangan pecaya..

kepada sahabat2 yang rasa2 sudi nak menghantar diri ini.. silelah menghadirkan diri dibawah rumah pahang jam 9 pagi esok.. tapi tak kompemlah bleh sumbat semua dalam tremco kan.. kalau ikutkan nak tempah 86 tremco nak bawak blake korang sume gi mator.. tapi apakan daya.. saye ni hambe Allah yang faqir.. tremco ni pun ade orang tolong sapotkan.. kepada supporter saya tu dengan rasa amat gumbire dihati saye mengucapkan selamat hari raya.. erk.. mengucapkan ribuan terima kasih.. moga2 Allah membalas budi baik kalian..

kepada sahabat2 di malaysia.. kot2 nak sambut saye kat airport.. silalah berbuat demikian dengan membentangkan karpet merah terus daripada airport KLIA sampai kat pintu depan umah saya kat kampung padang tembak nan indah tu.. saya nak jalan kaki daripada KLIA sampai umah.. buleh tak? tak buleh takpe.. saye bleh naik heli ataupun personal jet.. singapore airlines pun sanggup turunkan saya kat lapangan terbang kampung padang tembak.. takde masalah..

pecaya tak kalau aku cakap balik kali ni aku tempah special seat? duk kat dalam lubang kipas kapal terbang.. tolonglah jangan pecaya..

akhir kata saya memohon maaf diatas segala salah dan silap yang pernah saya lakukan kepada kawan2 sume sepanjang berada di bumi anbiya ini.. doakan perjalanan pulang saya dan kawan2 yang bermusafir bersama saya selamat dan diberkati Allah.. saya rindu kamu semua.. saya sayang kamu semua.. moga kita ditakdirkan Allah untuk bertemu lagi kelak.. mencipta memori kenangan indah bersama..

terima kasih kepada semua atas segala-galanya..

Currently have 14 Kata Komenan:

  1. syg kamu juge...hehe..balik mesia teruskan hapdate ye..nnti ramai yg rindu plak lau xhapdate:)

  2. assalaamu'alaikum..

    syeh...

    moga selamat pulang...

    dah sampai teluk mak anson...sms le...

  3. salam..huhu sukenyer diye..da habes ker blajar..ape2 pon seeru 'ala barakatillah..

  4. sambung la lagi study kat bumi barokah bumi anbiyak ni...huhu..sedih...huhu..sayu la..sayonara~

  5. welcome home ^_^

    nnt sya dtg minang awk yea..hahaha

  6. da la kampung ana kat taman seri setia je...
    balik raya ni...
    bergegar lah kampung padang tembak tu...
    konfem kampung ana pun terkene sipi...
    huhu...
    semoga selamat sampai di malaysia...

  7. da la kampung ana kat taman seri setia je...
    balik raya ni...
    bergegar lah kampung padang tembak tu...
    konfem kampung ana pun terkene sipi...
    huhu...
    semoga selamat sampai di malaysia...

  8. semoga ilm yg awk dpt digunakan sebaik mgkin. welcome back!

  9. aslkm..uit..balik ghupanya dia.

    tak jumpa agilah nnti kat kelas2x...

    huhuhu..

    walau tak sllu kta bertguran..ukhwah ttp ada.

    slmt bercuti..janggut perang

  10. Tahniah..grad jugak akhirnya..

  11. wellcome home, keep on writing.

  12. seronoknya dah habis ...hmm tapi jangan lupa update ya..


Leave a Reply

There was an error in this gadget