Ikutle Kalo Agak-agak Ngkome Ghajin Membacenye

Cakap Le Ape Ngkome Nak Cakap Asey Jangan Mencarut Udah Le


ShoutMix chat widget
Related Posts with Thumbnails

Monday, April 6, 2009

Sapa Rasa Dia Jutawan Bleh Baca Post Nih

Posted by The Pamiesz® | Monday, April 6, 2009 | Category: , |

salam..

ana rasa nak pasang tenet kat umah la.. susah betui nak update ngan nak baca2 blog orang ngan nak ym ngan nak berforum ngan nak nelepon umah ngan nak sapu sampah ngan nak makan nasik time tengahari ngan nak pegi sekolah ngan nak sterika baju ngan nak cuci jamban ngan erkkss.. ape kaitan sume ni ngan tenet? macam takde kaitan jer? tapi pempaham jela.. duk umah pahang tu.. mane bleh isytirak line tenet kat cc memane.. jadik.. satu2nye cara nak pakai tenet kat umah tu [sebenornye ade 2 cara.. satu cara lagi pegi je la cc hari2.. haha..] adalah dengan melanggan broadband daripada etisalat.. usb modem dia kasik pree.. walaupun harga asalnye 4rat jugak la.. cume bayor duit langganan bulan2 samada nak amek pakej 6bulan ataupun setaun.. kalau pakej 6bulan makan dekat RM600 jugak la.. kalau pakej staun kali la dua.. RM1200 le.. takkan tu pun nak ajo.. tu la masa blajo matematik kat skolah dulu cekgu sanusi ajo kat depan kome gi main tiup2 bulu ayam kat belakang.. hahaha..

agak2 ada tak yang nak sapot ana pasang tenet ni? jadi kepada para pembaca blog yang budiman pemurah dan baik hati sekalian.. jika anda suka saya.. sila undi saya dengan menghantarkan sms kepada ibu bapa anda bertanya khabar mereka yang merindui anda.. hahaha..

kalau tetibe la korang rasa korang ada duit telebih kan.. kot2 la tak tau nak spendkan ke mane duit tu.. kot2 la korang dah memang telebih kaye sampai tisu wat lap hingus kat umah pun pakai duit not RM100 kan.. adalah terlebih baik korang menyumbangkan duit yang dibuat tisu lap hingus tu kepada ana kat sini agar perjalanan nak pasang tenet ni berjalan lancar.. hehehe..

sebarang sumbang mahram jangan dilakukan.. ia haram
adapun sebarang sumbangan kewangan boleh disalurkan kepada ana di akaun berikut:

Nama : Muhammad Fahmi bin Mohamed Amin
No Akaun HSBC : 082020637025
Pasword kad atm: takkan la aku bunguk nak bagitau kat sini..haha
No kad pengenalan: 860914-38-7177
No angka giliran peksa: 4562 [pekdah bagitau mende ni?]

stat hari ni ana kene gi chek akaun hari2 la.. mesti ramai yang nak bagi beribu2 ringgit ni.. hahaha..

terima kasih atas sumbangan semua kerana bermurah hati membenarkan saya berangan dapat duit beribu2 tibe2 masuk dalam akaun.. hihihi..


tariff

binatang kecik ini aje pun dah beharge 4ratus geneh.. adeh.. teknologi.. teknologi..

Currently have 4 Kata Komenan:

  1. hahaha...tu la ko mie, main lagi tiup2 bulu ayam ngn sham kat belakang..kan dh kene marah ngn cikgu sanusi..hahaha

  2. bagi sume pembace blog ni..derma kat mamat ni..sian plk aku tgk die..hehe

    pamie, aku dh promote dh suruh dorg derma kat ko,,so duit tu separuh2 la ye...hahah

  3. time kasih sebab memahami aku pijit..ko patut rasa besyukur tak telibat dalam perbuatan mulia main tiup bulu ayam tu..hahaha..

    time kasih pada yang menyumbang..semalam aku gi chek akaun..ade RM17.20

    ramai sungguh jutawan yang mahu menyumbang..time kasih..hahahahahaha

  4. ust pami..sy nak beli gak la...
    tlong survey kn yg vdafone punye boleh? tenkiu...
    nyeh3... org x gheti ckp arab ni mntk tlong ngn org yg hebbbatt bhasa arab..
    boleh tlong kan...hehehe


Leave a Reply

There was an error in this gadget