Ikutle Kalo Agak-agak Ngkome Ghajin Membacenye

Cakap Le Ape Ngkome Nak Cakap Asey Jangan Mencarut Udah Le


ShoutMix chat widget
Related Posts with Thumbnails

Thursday, December 4, 2008

Galeri Release Tensen

Posted by The Pamiesz® | Thursday, December 4, 2008 | Category: |

salam..

memandangkan ramai yang demand.. maka ada la yang supply.. ramai yang seronok beno gelak sampai guling2 nengok galeri senaman yang ana memang lakukan ari2 yang terdapat dalam widget ana ni.. jadi bagi mereka yang nak meletakkan widget senaman ni dalam blog memasing.. blehla melakukan sedemikian dengan mengopi html kod kat bawah ni dan mempaste kat add widget html blog ngkorang.. selamat bersenam.. sesungguhnya senaman si pamie ni amat bagus sebagai alternatif untuk meninggalkan senaman yoga sebagai toriq release tensen yang kompem tak bertentangan ngan aqidah.. hehehe..




kalau dah tido seminggu pun tensen korang tak ilang2.. elok la korang gi amik wuduk.. pastu semayang tobat banyak2.. hehe..

Currently have 0 Kata Komenan:


Leave a Reply

There was an error in this gadget