Ikutle Kalo Agak-agak Ngkome Ghajin Membacenye

Cakap Le Ape Ngkome Nak Cakap Asey Jangan Mencarut Udah Le


ShoutMix chat widget
Related Posts with Thumbnails

Friday, January 9, 2009

Spesel Promo Untuk Waseem

Posted by The Pamiesz® | Friday, January 9, 2009 | Category: |

salam..

arini gi cc kejap jer.. nak telepon mak.. rasa rugi plak kalo tak hapdet.. jadi hapdet jugaklah walaupun sikit.. orang tue2 kata sikit2 lama jadi bukit.. tapi kalau aku dapat bukit aku sniri pun tak tau nak buat ape ngan bukit tu.. hahaha..

jadi dikesempatan yang sempit ni aku cume nak promot blog saing rodong aku ni.. beliau ning member yang aku kenal kat dalam iluvislam.. same2 dak lughah macam aku.. tapi tatau la beliau ske melaghah macam aku ke tak.. tengok2 gaya macam lebih lagi je.. haha.. mantap beliau ni sebenarnye.. beliau ni dah 60 taun duk mekah.. lama tu.. buang kosong tu lah.. aku suke bace blog beliau ni sebab aku suke lah.. perlu ke ade sebab terhadap ape yang aku suke? idak kan? kan? haha.. jadi aku nak korang suke jugak mende yang aku suke.. aku dok kire.. aku nak pakse gak korang suke.. kalo korang tak suke.. aku tarik telinge korang ngan playar.. haha..

beliau ade seketul bini dan seketul anak comel yang bernama waseem.. impian aku agar satu hari nanti aku dapat cubit pipi donat waseem sampai dia wat muke gumbire macam dalam gambo kat promo banner kat bawah nih.. ngehehe.. [bukan porno banner.. bace leklok la sket woi.. hahaha]

Photobucket



ni aku dah takde keje boring bace buku naqad aku gi bukak potoshop lalu terdesign plak menatang ni.. jadi aku sedekahkan jelah pade ostat kamitaken.. memandangkan ko pun ade promot blog aku wat iklan pree maka dengan ini aku dengan sukacitanya mengadiahkan kat ko mende nih.. kalo ko nak suh orang len promot jugak ko bagi la kod html ni kat sesape yang ko nak supaya bilangan manusia yang dapat bagi ko singgit sorang tu dapat bertambah.. tapi bahagian aku kire balash la singgit tu ek.. kire aku ganti singgit tu ngan promo banner ni udahla.. kekeke.. selamat mempromott~

bile aku nak balik zagzig neh? tak ingat nak pekse ke woih.. tiket masuk pekse dahla tak hambek lagi.. haduuhhh~

Currently have 2 Kata Komenan:

  1. salam..hehe..ooo blog nie..dah lame dah view..actually owner nyer my friends nyer member..camner 2?? faham ker?? hahahha...btw,blog nyer mmg besh..hehe...slalu gak singgah ke sane...

  2. tocey.. tocey. aku sedekahlah ko lima genih satgi . kakaka


Leave a Reply

There was an error in this gadget