Ikutle Kalo Agak-agak Ngkome Ghajin Membacenye

Cakap Le Ape Ngkome Nak Cakap Asey Jangan Mencarut Udah Le


ShoutMix chat widget
Related Posts with Thumbnails

Thursday, May 22, 2008

The New Life of Muhammad Fahmi

Posted by The Pamiesz® | Thursday, May 22, 2008 | Category: |

salam ceria~ :D
bersempena wajah baru safhah ana ni..
saje je buat satu posting pendek..
just to inform whats new in the 'new' life of Muhammad Fahmi..
[new life bukannye maksud aku mati idup balik..itu the next life..bukan the new life..new kat sini maksudnye new version la tu lebeh kuang..new widget..hehe]

Updated:
New green 'sejuk mate mandang plus ceria2 looking' template [biru dah nak jatuh dahh..hehe]
New 'dua budak kecik dalam utan yang indah' header
New added 'bulan sabit green clock'
New added 'green gregory calendar'
New added 'Komuniti Ibn Amin'
New added 'Galeri Ulama' (menampilkan gambar2 ulama dan masyayih beserta namanya)
New added 'Galeri Zikrullah' (menampilkan gambar2 alam yang indah beserta zikir)
New added 'Galeri Release Tension' (kalo korang rajin wat senaman ni korang gerenti sehat..haha)
New added 'Download Center' (muat turun favorite korang terus daripada blog ni)
- Qasidah (sila tekan mouse kiri untuk play terus qasidah bebudak arab comey ni secara streaming dan sila tekan mouse kanan utk download)
- Document (kitab-kitab, artikel-artikel, novel-novel pilihan)
- Software (beberapa plugin dan software2 ringan)

sekian dulu update yang terbaru..kalau ade lagi rajin ana nak tambah ana inform la..
k, pls enjoy surfing and reading my blog..wassalam..=)

Currently have 0 Kata Komenan:


Leave a Reply

There was an error in this gadget