Ikutle Kalo Agak-agak Ngkome Ghajin Membacenye

Cakap Le Ape Ngkome Nak Cakap Asey Jangan Mencarut Udah Le


ShoutMix chat widget
Related Posts with Thumbnails

Sunday, March 7, 2010

Saya Sayang Kucen Saya

Posted by The Pamiesz® | Sunday, March 7, 2010 | Category: |

Sekarang ni saya dah bela kucen. Kucen saya sangat comel. Namanya moshi-moshi kitty. Kucen saya suka makan sayur. Terutama sup sayur. Beliau sangat vegetarian. Beliau telah dididik sejak kecil untuk berdikari mencari sayur. Setiap hari beliau akan ke pasar untuk membeli sayur. Setiap kali ke pasar beliau tak perlu pun nak keluar duit untuk mendapatkan sayur. Tak tau la kenapa murah sangat rezeki beliau. Bila beliau tersengeh menampakkan gigi, semua apek-apek di pasar tu bermurah hati menyedekahkan semua jenis sayur kepada beliau. Hari-hari beliau sujud syukur kerana mendapat perhatian serius daripada para peniaga sayur. Beliau juga merasa bertuah kerana mempunyai tuan yang baik hati dan hensem macam saya. Saya sayang kucen saya.

Pada waktu malam pula kucen saya selalu bermanja-manja dengan saya. Beliau terkadang takut untuk tidur seorang diri di laman rumah kerana takutkan gangguan anjing-anjing liar yang ganas dan menyeramkan. Kadang-kadang beliau masuk ke dalam bilik dan tidur di celah ketiak saya. Beliau rasa sangat selamat bila berada di sisi saya. Tapi, beliau aje lah yang rasa selamat. Sedangkan saya tidak. Pada suatu hari-mau, bukan beliau yang tidur di celah ketiak saya. Sebaliknya saya yang tidur selama-lamanya dalam perut kucen saya. Saya sangat sayang kucen saya. Tammat.

Inilah kucen saya si moshi-moshi kitty. Alalalaa comelnye dieeeee..

Padan muka kome. Paksa lagi aku update blog. Inilah akibatnya. Takde modey plus malas nak menaip. Hahahahaha.

Currently have 5 Kata Komenan:

  1. masya allah...hebat kucing ostaz...nanti xmustahil 'saya' dok dlm usus kucen saya..hahahaha

  2. well..tengok tuan la. tapi kucen saya ni garang. yang tu dia tak ikut tuan die. pasal tuan die tak garang. hehehe

  3. salam pamies..
    updatela dr hati yg ikhlas. hehe
    cian terpaksa update hinngga meletakkan gmba harimau peliharaannye. huhu

    gurau je. k all the best:-D


Leave a Reply

There was an error in this gadget