Ikutle Kalo Agak-agak Ngkome Ghajin Membacenye

Cakap Le Ape Ngkome Nak Cakap Asey Jangan Mencarut Udah Le


ShoutMix chat widget
Related Posts with Thumbnails

Monday, March 8, 2010

Tapak Kasut Masak Kicap Pasti Sedap!

Posted by The Pamiesz® | Monday, March 8, 2010 | Category: |


Kalau rasa dah lama bosan makan nasik, apa kata cuba resipi baru pulak makan tapak kasut masak kicap? Cuba sekali pasti nak bagi cuba kat orang lain pulak.

Muqaddimah yang baik. Saya berasa ahmad bangga kerana berjaya menyampaikan menu lauk pada hari ini dengan jayanya.

Resipi pasti sedap:

* 2kilometer tapak kasut (untuk tambahkan rasa cari tapak kasut yang ada melekat najis-najis sket)

* 1/2 baldi kicap masin (kalau tak mampu nak beli boleh gunakan dakwat atau kikis bontot kuali dan untuk memasinkannya boleh cuba perah baju yang basah dek peluh lepas joging merentas desa 16kilogram)

* air kolah daripada 7 buah masjid

* gula, garam dan asam jawa berkepala biawak

Cara menyediakannya:

* gaulkan semua sekali bahan tadi dalam kawah-kawah yang terdapat di permukaan bulan.

* sebelum makan bacalah Bismillah. InsyaAllah tak mudarat.

Selamat mencuba!

Kejap lagi saya nak masuk jaga periksa bebudak STAM. Dikesempatan ini, saya mengambil kesempatan untuk mengapdet blog yang baru je di apdet semalam. Alah, macam Nabi kita solat dhuha jugak. Bila Baginda solat dhuha, Baginda buat macam tak pernah tinggal langsung. Tapi bila Baginda tinggalkan, seolah-olah macam Baginda tak buat langsung pulak. Haa, kira apdet ni lebih kurang dhuha la jugak. Tengah datang moodnye, mau sehari 18x update. Tapi bila kena timingnya, jenuh tunggu tak berhapdet-hapdet pun kan. Hehehehe.

Remember! Whatever pun kesusahan dan cabaran yang kita tempuh, don't we ever forget to smile!

(^_^)

Currently have 6 Kata Komenan:

  1. salam.
    yaa,smile itu sedekah.
    lala~

  2. resipi ni boleh menyebabkan taun setaon..HAHA

  3. bukan seta0n ja...tp tido xbgn2...

  4. saya nk buat!..baik en pamie ni cuba..hohoho(gelak org jaat)

  5. plik tul kasut msk kicap...x pnh dengar dek org.


Leave a Reply

There was an error in this gadget